DACHSER spustil novou linku do Rakouska

2 června 2017, 10:27

Mezinárodní logistický provider DACHSER zahájil provoz nové přímé linky sběrné služby z Brna do rakouského Grazu. Reaguje tím na zvýšenou poptávku českých exportérů po distribuci do jižního Rakouska a do Slovinska.

mezinárodní logistický provider DACHSER zahájil provoz nové přímé linky sběrné služby z Brna do rakouského Grazu

Logistická síť společnosti DACHSER je založená na strategicky umístěných pobočkách, které spojují přímé linky sběrné služby. „Pobočka DACHSER Brno má skvělou polohu s výborným dosahem do Polska, Rakouska, Maďarska a samozřejmě na Slovensko,“ říká Ing. Jan Polter, MBA, obchodní a marketingový ředitel DACHSER Czech Republic a. s., a dodává, „zavedením nové linky do štýrské metropole – Grazu – dokážeme zásilky do této oblasti i do Slovinska doručit do 24 hodin.“

Pobočka DACHSER Brno disponuje překládkovou plochou o velikosti téměř 5 tisíc m2 a každý den z ní vyjíždí 36 přímých linek, z toho 26 mezinárodních linek do sedmi zemí v Evropě – do Německa, Rakouska, Itálie, Polska, Maďarska, Dánska a na Slovensko. Nová přímá linka sběrné služby do Grazu odjíždí z Brna každý den a nabízí tak exportérům z České republiky možnost využít pro své zásilky excelentní doručovací časy.

Související články

První letošní setkání Klubu logistiky SSL
První letošní setkání Klubu logistiky SSL

Bezpečná logistika – to bylo letošní první téma Klubu logistiky, který se uskutečnil v květnu v prostorách Vzdělávacího centra Univerzity Pardubice v Praze. Účastníci Klubu diskutovali o aspektech vzniku rizik v logistice a možnostech účinné prevence.

Azkar rebranduje na DACHSER
Azkar rebranduje na DACHSER

Mezinárodní logistický provider DACHSER integroval svoji španělskou dceřinou společnost Azkar Group do své evropské sítě pozemních přeprav před čtyřmi roky. Nyní se národní organizace na Pyrenejském poloostrově přejmenují na DACHSER Spain a DACHSER Portugal.

DACHSER na veletrhu transport logistic v Mnichově
DACHSER na veletrhu transport logistic v Mnichově

Mezinárodní logistický provider DACHSER se prezentoval na předním světovém logistickém veletrhu transport logistic v Mnichově na téměř 800m2 jako společnost, která udává v logistice tón. Hlavním tématem jeho veletržní expozice byly možnosti pro vytvoření transparentních efektivních a flexibilních dodavatelských řetězců i aktuální vývoj digitalizace v logistice.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!