První letošní setkání Klubu logistiky SSL

24 května 2017, 19:13

Bezpečná logistika – to bylo letošní první téma Klubu logistiky, který se uskutečnil v květnu v prostorách Vzdělávacího centra Univerzity Pardubice v Praze. Účastníci Klubu diskutovali o aspektech vzniku rizik v logistice a možnostech účinné prevence.

„Klub logistiky Svazu spedice a logistiky se schází, aby prodiskutoval aktuální témata, která právě světem logistiky hýbou,“ říká Ing. Jan Polter, MBA, vedoucí Klubu logistiky a obchodní a marketingový ředitel DACHSER Czech Republic a. s., a dodává, „právě bezpečnost je v souvislosti se vznikem nových bezpečnostních rizik velmi skloňované téma. Proto jsme se rozhodli věnovat mu letošní první setkání Klubu.“

Účastníci Klubu měli možnost nahlédnout na bezpečnost v logistice z těch nejrůznějších úhlů pohledu. Diskutovali nejen současný fenomén – migranty v ložném prostoru, ale i chronicky zanedbávané oblasti, které často vedou ke vzniku škod. K těm podle pojišťovací společnosti SATUM, která se Klubu zúčastnila jako host, patří zajištění zásilky v ložném prostoru, účast řidiče u nakládky či efektivní prověřování přepravců.

Další setkání Klubu logistiky je naplánované na podzim tohoto roku.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!