ZETOR vjíždí na zambijský trh

28 dubna 2017, 15:24

Zambie je novou zemí na africkém kontinentu, kam ZETOR TRACTORS a.s. bude dovážet své stroje. Značka ZETOR zde nově navázala spolupráci s partnerem Agriserve Agro. 

ZETOR proniká na africký trh Zetor proniká na africký trh

ZETOR bude do Zambie dodávat traktory ve výkonnostním spektru od 100 do 150 koní, jedná se o stroje modelových řad PROXIMA a FORTERRA, zajištěna bude i dodávka náhradních dílů. Největší zájem je v tuto chvíli o modely PROXIMA, PROXIMA POWER a FORTERRA HD s emisním řešením STAGE IIIA.

„Na stroje ZETOR dovážené do Zambie se bude vztahovat standardní záruka dva roky, nebo dva tisíce motohodin. V  zájmu obou společností je zabezpečit našim zákazníkům dokonalý servis, a proto první dva roky Agriserve Agro zaměstná české techniky ze společnosti ZETOR TRACTORS a.s., kteří budou své znalosti postupně předávat zambijským kolegům,“ vysvětluje Margaréta Víghová, ředitelka Úseku korporátní komunikace ZETOR TRACTORS a.s.

Na veletrhu Agritech EXPO Zambia 2017, který probíhá v těchto dnech v Chisambě, byly předány první traktory ZETOR svým novým majitelům. Stalo se tak za přítomnosti českého ministra zemědělství Mariana Jurečky, českého velvyslance v Zambii Radka Rubeše a dalších členů delegace.

„Spolupráce s Ministerstvem zemědělství ČR a s panem ministrem Marianem Jurečkou si velmi vážíme. Díky jeho zásadnímu přispění se nám podařilo nalézt a uzavřít spolupráci se zambijským partnerem. Strategií společnosti je se v Zambii etablovat a posilovat postupně pozice značky ZETOR. Jsme přesvědčeni, že Zambie se stane klíčovým trhem pro odběr traktorů ZETOR a naše produkty pomohou k rozvoji zemědělství v této oblasti,“ dodává Margaréta Víghová.

Související články

ZETOR vstupuje na izraelský trh
ZETOR vstupuje na izraelský trh

Počátkem roku společnost ZETOR TRACTORS a.s. uzavřela spolupráci s novým distributorem z Izraele, společností A. L. Tractors & Agricultural Machinery LTD. Jejím prostřednictvím jsou traktory značky ZETOR nově dodávány nejen do Izraele, ale také do Jordánska. S novým obchodním partnerem posiluje značka ZETOR své pozice ve světě.

ZETOR vystavuje po celém světě
ZETOR vystavuje po celém světě

ZETOR, evropská značka traktorů, má za sebou rušný začátek roku. Aktuální modely traktorů, nový MAJOR HS a modernizovanou FORTERRU HD, představil v prvních dvou měsících roku ve Velké Británii, na Ukrajině, v Maďarsku i za oceánem, v americkém Kentucky.

Zetor spolupracuje s distributorem z Chorvatska
Zetor spolupracuje s distributorem z Chorvatska

Nového partnera na chorvatském trhu, který bude zajišťovat distribuci traktorů, zařadila do své prodejní sítě společnost ZETOR TRACTORS a.s. Stala se jím firma POD proizvodnja opruga d.o.o.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!