Do Německa s autobusem DB IC Bus za akční ceny

16 května 2017, 10:58

Společnost ARRIVA si připravila pro svoje pasažéry novinku. Nově  lze v jejich eshopu zakoupit jízdenky na Deutsche Bahn IC Bus, který Vás dopraví každý den z Prahy do Lipska, Norimberku, Mannheimu či Mnichova a zpět.

Arriva - IC Bus do Německa

S autobusy DB IC Bus se svezete pohodlně a za akční cenu. Jízdenku si můžete zakoupit až do doby 60 minut před odjezdem.  Autobusy odjíždějí ve směru do Německa ze zastávky Praha,hlavní nádraží před historickou nádražní budovou v ulici Wilsonova. Vybrané ranní spoje 42005, 42007 na lince Praha – Mannheim navíc vyjíždějí z autobusového nádraží Praha-Florenc a zastaví také na hlavním nádraží.

Ceny jízdenek
Praha – Lipsko (Leipzig) 19€
Praha – Mnichov (München) 23€
Praha – Norimberk (Nürnberg) 19€
Praha – Mannheim/Heidelberg 30€
Ceny platí pro osoby od 15 let, mladší cestující jezdí zadarmo.

Související články

10 nových elektrobusů jezdí v Třinci
10 nových elektrobusů jezdí v Třinci

Třinec slavnostně pokřtil 10 nových elektrobusů pro městskou hromadnou dopravu. Stal se tak lídrem městské elektromobility v Česku – nikde jinde tak početnou flotilu nemají.

Pražské bezplatné elektrobusy využilo více než půl milionu cestujících
Pražské bezplatné elektrobusy využilo více než půl milionu cestujících

České elektrobusy značky SOR svezly za rok svého působení na trase pravidelné linky BB1  a BB2 již více než 600 tisíc pasažérů. Linky spojují multifunkční areál BB Centrum se stanicí metra Budějovická a od února loňského roku najely elektrobusy přes 40 tisíc kilometrů.

Arriva Expressy vyrazily na nové moravské linky
Arriva Expressy vyrazily na nové moravské linky

V pondělí 3. října se poprvé rozjedou moderní Arriva Expressy na dvou nových autobusových linkách. Jedna spojí Olomouc s Brnem přes Prostějov za 70 minut a 69 korun, druhá Přerov s Brnem přes Kroměříž za 75 minut a 79 korun. Arriva tak poprvé vstupuje s moderními, rychlými a také levnými dálkovými autobusy pod značkou Arriva Express na Moravu.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!