SKF speciálně pro Iveco

18 ledna 2017, 9:37

SKF dodává pro prvovýrobu ložiska kol s nízkým třením pro nákladní automobily a autobusy značky Iveco.

2017.01.04-01-_SKF-specjalnie-dla-Iveco-1024x682

SKF vyvinulo inovativní řadu ložisek, založenou na technologii s nízkým třením. Firma nabízí kompletní řešení pro zadní nápravu nákladních vozidel Iveco: Stralis, EuroCargo, Eurostar a Eurotech (kat.č. 5801975223, 42567631), a to jak pro prvovýrobu, tak i aftermarket, stejně tak i pro autobusy Irisbus Arway, Crossway, Evadys, Domino Magelys (kat.č. 2996882).

Ve spolupráci s Ivecem inženýři SKF připravili také kompletní ložisko, v sadě SKF VKBA 5460.

Nové ložisko SKF využívá optimalizovaný profil třecích ploch s nízkým koeficientem tření valivých součástek, maziva a těsnění. Uplatnění této technologie má vliv na snížení spotřeby paliva, což pomáhá konstruktérům vozidel splňovat přísné emisní normy.

Na obalu každého výrobku SKF je QR kód, který zákazníkovi po naskenování ukáže katalogové číslo dílu pro konkrétní model vozidla, a také umožní volný přístup k montážnímu návodu. Další podporou pro mechaniky jsou školicí materiály a manuály „krok za krokem“ dostupné na kanálu SKF platformy YouTube. Více informací k přečtení v aktuálním letáku SKF.

VKBA 5460 – Kolové ložisko pro nákladní vozy (Iveco) CZ

Související články

Nový Stralis TCO2 Šampion v České a Slovenské republice
Nový Stralis TCO2 Šampion v České a Slovenské republice

Iveco představilo České a Slovenské republice Nový Stralis TCO2  Šampion – nákladní vozidlo se zcela novým pohonem a nejmodernějšími technologiemi a službami, které zvyšují efektivitu a spolehlivost a současně minimalizují emise.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!