Výroční kalendář TATRA 2017

30 listopadu 2016, 11:04

V roce 2017 oslaví TATRA významné výročí – 120 let výroby vozidel se spalovacím motorem. K této příležitosti vznikl kalendář se třinácti vybranými modely vozidel značek NW a TATRA reprezentujícími nejdůležitější milníky ve vývoji automobilů z Kopřivnice.

Jednotlivá vozidla byla vybrána především s ohledem na vývoj a výrobu nákladních vozidel, která je již dlouhou řadu desetiletí pro značku TATRA určující a klíčová.

tatra_vyrocni-kalendar-2017_01

Standardních třináct listů kalendáře formátu 470 mm x 480 mm je doplněno dalšími dvěma, tvořícími přidanou hodnotu, kterou jistě ocení každý fanoušek značky TATRA.

tatra_vyrocni-kalendar-2017_02

Čtrnáctý list kalendáře přináší časovou osu s dalšími zvýrazněnými modely vozidel, které hrály v historii výroby značky TATRA rovněž významné role. Na patnáctém listu je shrnuto 120 let vývoje a výroby v Kopřivnici formou krátkého textu.

tatra_vyrocni-kalendar-2017_04

Vozidla TATRA vždy dokázala svým uživatelům a provozovatelům pomoci nejen k nalezení správné cesty v těžkém terénu, smíšeném provozu či na „obyčejné“ silnici, ale především k dosažení efektivního výsledku jejich podnikání.

tatra_vyrocni-kalendar-2017_03

Související články

Tatra je Čechy vnímána jako nejvíce tradiční česká značka
Tatra je Čechy vnímána jako nejvíce tradiční česká značka

Výsledky projektu Česká značka, který společně připravily společnost GfK a sdružení CZECH TOP 100, byly slavnostně vyhlášeny v Brožíkově síni na Staroměstské radnici 24. listopadu 2016. Z několika desítek nominovaných českých značek zařazených do kategorie „Tradiční česká značka“ označilo největší procento respondentů značku Tatra. Další místa v této kategorii obsadily značky Čedok a Hamé.

TATRA v hlavní roli – doplněné vydání
TATRA v hlavní roli – doplněné vydání

Dvacátého pátého listopadu letošního roku vyšlo druhé doplněné vydání úspěšné knihy „TATRA v hlavní roli“. Další fotografie, množství doplněných informací a především rozšířená statistická data – to vše nalezne čtenář v knize s novým obalem.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!