OMNIplus – 10 let servisního centra v Praze

8 listopadu 2016, 13:28

Servisní centrum v Praze oslavilo 10 let své působnosti na trhu. Oslavy 10. výročí se zúčastnili zákazníci, kteří služby servisního centra využívají ve svém businessu a celé vedení společnosti EvoBus Česká republika. Historii servisního centra a současnou působnost na trhu koncernu Daimler v ČR uvedl Ulrich Bastert, ředitel marketingu, prodeje a zákaznických služeb Daimler Buses, a Dr. Thomas Rohde, CEO EvoBus Česká republika.

1

Stavba nového servisního centra na zelené louce v nově vznikajícím průmyslovém parku započala v dubnu 2006 a v plném provozu bylo již v říjnu. Celková investice na výstavbu jednoho z nejmodernějších evropských center pro opravu autobusů dosáhla 4 milionů Euro. Na zastavěné ploše 3.000m² se nachází dílenské prostory pro 14 autobusů, administrativní a obchodní centrum pro zákazníky, sklady náhradních dílu a zázemí pro vedení společnosti. Celková plocha Areálu 13.000m² je dnes plně využitá pro potřeby parkování nových i použitých autobusů a vozů čekajících na servis a opravy.

Servisní centrum nabízí zákazníkům služby od standardních oprav, oprav po haváriích, provádění servisních výkonů a údržbových služeb, až po zásobování originálním náhradními díly OMNIplus.

Servisní centrum společnosti EvoBus Česká republika v Praze bylo v pořadí 40. vybudované v Evropě. S těmito dnes více než 40 vlastními servisními centry a více než 600 servisními partnery a záchytnými body v servisní síti se stává OMNIplus jednou z nejdokonalejších servisních sítí na světě.

Související články

Světová premiéra: Mercedes-Benz Future Bus s technologií CityPilot
Světová premiéra: Mercedes-Benz Future Bus s technologií CityPilot

Mercedes-Benz Future Bus je průkopník na poli moderních technologií, navíc s přelomovým designem. Jeho technologie CityPilot je fascinující technikou zvyšující bezpečnost, efektivitu a pohodlí. Stává se mezníkem na cestě k autonomnímu řízení ve veřejné dopravě. Mercedes-Benz Future Bus s touto technologií urazil 20km jízdy bez řízení, bez přidávání plynu a šlapání na brzdu. Megapole, kolapsy […]

LED světlomety pro zájezdové autobusy Setra a Mercedes-Benz Citaro
LED světlomety pro zájezdové autobusy Setra a Mercedes-Benz Citaro

Více bezpečnosti a více hospodárnosti zároveň: LED světlomety spojují zdánlivě nespojitelné. Tato technologie je nyní dostupná jako mimořádná výbava autobusů Setra ComfortClass 500 a TopClass 500 a současně je jí možno vybavit i světově nejprodávanější městský autobus současnosti – Mercedes-Benz Citaro. Není bez zajímavosti, že Daimler Buses představil tuto pokrokovou technologii jako jeden z prvních […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!