Nová Daily Euro 6 a její DAILY BUSINESS UP na IAA 2016

4 října 2016, 17:46

Iveco představilo na IAA 2016 nedávno uvedenou Novou Daily Euro 6, první lehké užitkové vozidlo, které činí z konektivity v kabině opravdový profesionální pracovní nástroj, a to díky nové revoluční aplikaci DAILY BUSINESS UP. 

Při této příležitosti Iveco představilo další nová řešení pro konektivitu a svou předpremiéru měly i tři budoucí vývojové novinky, které ukazují potenciál konceptu otevřené platformy aplikace BUSINESS UP: funkcionalita, která zobrazuje záběry ze zadní kamery na řidičově chytrém telefonu nebo tabletu; elektronický handsfree klíč k otevření vozidla pomocí chytrých hodinek; a dálkové ovládání sklápěčky tabletem.

new-daily-e6-app-iveco-canvas

Aplikace NOVÉ DAILY BUSINESS UP mění řidičův chytrý telefon nebo tablet na rozhraní propojené s jejich Novou Daily, která mu umožňuje naprosto efektivní využití jeho mobilní pracovní stanice. NOVÁ DAILY BUSINESS UP je chytrý nástroj, který se chová jako Asistent řízení, který poskytuje návrhy ke snížení spotřeby paliva v reálném čase díky systému Hodnocení jízdního stylu (DSE) a vyhledává trasy optimalizované pro užitková vozidla s aplikací Sygic Profesionální navigace. Zajišťuje rychlý a snadný přístup k informacím o vozidle díky Interaktivnímu uživatelskému manuálu. V případě potřeby zajišťuje přímé napojení na Iveco Non Stop Asistenci, asistenční a odtahovou službu, která funguje 24 hodin denně, 7 dní v týdnu a může kontaktovat profesionální a specializovanou servisní síť Iveca.

NOVÁ DAILY BUSINESS UP také zajišťuje nejmodernější infotainmentová rozhraní pro média a funkce chytrých telefonů. S funkcí Management telefonu může řidič používat veškeré funkce svého telefonu, od přijímání příchozích hovorů a vytáčení čísel z jejich telefonního seznamu nebo ze seznamu posledních volaných čísel, přes přístup do oblíbených seznamů po textové zprávy a kalendáře.

Nová aplikace od Iveca je chytrý nástroj i pro majitele vozidel, protože zastává funkci jejich Obchodního asistenta. Ulehčuje management fleetu díky snadnějšímu plánování, dispečinku a sledování pracovních úloh systémem Sygic Fleetwork. Usnadňuje management efektivity vozidla díky praktickým nástrojům, jako jsou Rozšířená palubní deska, Karta vozidla a Harmonogram plánu údržby. Kompletní karta vozidla je dostupná on-line i off-line s veškerými údaji, jako je identifikační kód, celkový nájezd, motorové hodiny a hladina paliva na dotykovém displeji.

Sekce Managementu efektivity vozidla v aplikaci usnadňuje sledování naplánovaných servisů a posílá upozornění na plán údržby, a tím napomáhá vozidlo neustále udržovat ve skvělém stavu.

NOVÁ DAILY BUSINESS UP je otevřená, neustále se rozvíjející platforma; pro kterou budou vyvíjeny nové funkce tak, abychom našim zákazníkům napomáhali nadále zvyšovat jejich produktivitu a efektivitu.

Nová Daily Euro 6 využívá tradici síly, variability, výkonu a odolnosti a představuje nové funkce, které používají technologii k posouvání hranic výkonu a ke zvýšení komfortu na novou úroveň, k dodání unikátní konektivity a ke snížení Celkových nákladů na vlastnictví, a které navíc odrážejí obchodní instinkt zákazníků Iveco.

daily

Nová Daily Euro 6 každým dnem přináší bezkonkurenční výkon s novými a silnými motory s obsahem 2,3 a 3,0 litru, které vyvíjí až 205hp a 470Nm představující vrcholové hodnoty pro tuto řadu. Pokročilé technologie hnacího ústrojí přináší další až 8% úsporu paliva v porovnání s předchozím modelem. Nízké náklady na údržbu a opravy díky prodlouženým servisním intervalům a odolným dílům může být dosaženo dalších až 12% úspor. Kabina je ještě tišší než u předchozích modelů, hluk byl snížen o 4 decibely, což zlepšuje akustiku vozidla a rozpoznávání zvuku o 8%.

Pro úvodní prezentaci pro tisk Iveco vybrala úžasné místo SkyWay Mont Blanc na vrcholu Helbronneru (3.466m), které se tak stalo vůbec nejvyšším místem pro uvedení lehkého užitkového vozidla na trh. Lanovka a budovy SkyWay poskytly skvělé místo konání jako symbol technologie ve službách udržitelnosti, který reprezentoval hodnoty, jež byly inspirací pro Novou Daily.

Související články

Iveco Czech Republic a PROFI AUTO CZ podepsali dohodu o zřízení první Truck Station v České republice
Iveco Czech Republic a PROFI AUTO CZ podepsali dohodu o zřízení první Truck Station v České republice

V průběhu Czech Truck Prix 2016 v areálu závodního okruhu Autodromu v Mostě podepsala společnost Iveco Czech Republic a.s. a společnost PROFI AUTO CZ a.s. dohodu o založení první Truck Station na území České republiky. Na stánku značky IVECO na závodech tahačů v Mostě byla podepsána smlouva o zřízení první Truck Station v ČR. Smlouvu […]

Iveco Emotional Trucks  a tým Schwabentruck v soutěži tahačů Czech Truck Prix 2016 v Mostě
Iveco Emotional Trucks a tým Schwabentruck v soutěži tahačů Czech Truck Prix 2016 v Mostě

Závodní tým Iveco Stralis Schwabentruck se zúčastnil Czech Truck Prix 2016 na Autodromu v Mostě. V tomto kole Mistrovství Evropy tahačů (European Truck Race Championship, ETRC) představilo Iveco českým fanouškům také své Emotional Trucks. Společnost Iveco podepsala s týmem Schwabentruck dvouletou smlouvu na sezónu 2016/2017 jako jeho hlavní sponzor v Evropském poháru tahačů FIA. Letošní […]

Ferodo® pomáhá bezpečně brzdit novému držiteli titulu International Truck of The Year 2016
Ferodo® pomáhá bezpečně brzdit novému držiteli titulu International Truck of The Year 2016

Federal-Mogul Motorparts, divize Federal-Mogul Holdings Corporation (NASDAQ: FDML), dodává brzdové destičky pro nositele titulu International Truck Of The Year pro rok 2016 – model Iveco Eurocargo. Brzdové destičky Ferodo pro vozidlo nové střední řady Iveco se vyznačují výjimečným brzdným výkonem, vysokou trvanlivostí a lepšími charakteristikami NVH (Noise-Vibration-Harshness; hlučnost-vibrace-drsnost). Díly jsou v řadě Ferodo dostupné i […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!