Tankujte bez front. Nafta za super ceny a k dispozici je i HVO100!

25 března 2024, 8:59

V Červeném Kříži u Jihlavy funguje od ledna tohoto roku nová čerpací stanice. Jedná se o společný projekt společnosti NIKEY, provozovatele sítě čerpacích stanic a mycích center, a společnosti EUROWAG, předního poskytovatele platebních řešení pro nákladní dopravu v rámci celé Evropy.

Čerpací stanice Nikey

Jedná se o samoobslužnou čerpací stanici s non stop provozem, na které je k dispozici motorová nafta a AdBlue. Čerpací stanice je v těsné blízkosti dálnice D1, exit 112 a vzhledem k této poloze nabízí pohonné hmoty za bezkonkurenční ceny.

„Velkokapacitní čerpací stanice umožňuje tankovat z 20 výdejních míst, takže fronty se nám tady netvoří,“ říká Martin Seidler, obchodní manažer společnosti NIKEY.  „Platby je tu možné realizovat kartami NIKEY, EUROWAG, CCS, UTA či DKV, ale také standardními platebními kartami. Pokud chce firma využívat výhod personalizovaného tankování pohonných hmot s pravidelnou fakturací a přehledem čerpání dle jednotlivých registračních značek, tak samozřejmě rádi připravíme podmínky pro rozjezd spolupráce,“ doplňuje.

Pro zákazníky je zde také k dispozici nafta HVO100. HVO se vyrábí čistě z obnovitelných zdrojů, konkrétně jde o hydrogenované rostlinné oleje a dokáže snížit emise CO2 až o 90 % a lze jej bez nutnosti jakýchkoliv zásahů tankovat do většiny vozidel s dieselovými motory, a to beze změny ve spotřebě. Nejrozšířenější je tento typ biopaliva v zemích Beneluxu a Skandinávie.

Do budoucna Eurowag plánuje možnosti tankování HVO100 dále rozšiřovat a nabízet je ve všech svých evropských truck parcích, kterých je nyní okolo třicítky. Prvním velkým zákazníkem nového produktu je DB Schenker a další zájemci se postupně hlásí.

Mycí linka Nikey

Společnost NIKEY provozuje kromě sítě 18 čerpacích stanic také 13 mycích center. Nejnovějším členem rodiny je mycí centrum Napajedla.

„O naše služby v tomto regionu je od začátku vysoký zájem. Provozujeme zde mycí centrum s moderní technologií, což znamená jak vysokou kvalitu mytí, tak šetrný přístup k životnímu prostředí,“ komentuje rozšíření služeb ve Zlínském kraji Martin Seidler.

Společnost NIKEY a je součástí skupiny OSTRA a poskytuje své služby společnostem provozujícím osobní autobusovou dopravu, nákladní dopravu, rozvážkové služby, stejně jako i běžným občanům. Pro smluvní zákazníky má připraveny flexibilní programy na míru jakéhokoliv vozového parku.

Více informací naleznete na stránkách Nikey.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!