febi Fluids: Udržitelnější díky 100% CO2 neutrální výrobě olejů

5 června 2023, 13:01

Světoznámý specialista na náhradní díly febi, patřící do skupiny bilstein, chápe, že je důležité mít k dispozici správná a vysoce kvalitní řešení, aby se vozidla udržovala funkční a spolehlivá.

Kapaliny febi

Proto vyvíjí silnou kombinaci olejů, chemikálií a dalších kapalných produktů, které jsou k dispozici v rámci uceleného sortimentu, který pokrývá různá nákladní a terénní vozidla, a to vždy s ohledem na životní prostředí.

„Jako inovativní společnost s dlouholetou tradicí jsme odhodláni zajistit blaho i pro příští generace. Udržitelnost je pro nás obzvláště důležitá,“ říká Björn Förthmann, ředitel Group Category & Brand Development.

Z tohoto důvodu klade skupina bilstein velký důraz na výrobu kapalin s ohledem na životní prostředí a zároveň se snaží o jejich vylepšení. Všechny febi kapaliny jsou baleny do recyklovatelných, nepropustných polyethylenových lahví, které jsou opatřeny vysoce kvalitním obsahem, etiketami s jasnou identifikací výrobku a barevným značením, zatímco zapuštěné rukojeti a průhledný proužek pro kontrolu hladiny zvyšují praktičnost pro uživatele.

Všechny kapaliny jsou vyráběny výhradně v Evropě, což zaručuje vysokou úroveň transparentnosti, kvalitu a bezpečnostní standardy. Tekutiny vyrábíme také v EU a Německu, což přináší výhodu kratších přepravních vzdáleností a další snížení spotřeby paliva a vzniku CO2.

Správná a kvalitní kapalina je klíčem k dlouhé životnosti užitkového vozidla. Proto jsou všechny kapaliny febi vyráběny se zvláštní péčí – je zajištěno, že jsou dodržovány specifikace výrobců vozidel a průmyslové předpisy. febi má již desítky let pověst výrobce, který splňuje a překračuje požadavky výrobců a nabízí prémiovou alternativu k originálním výrobkům. Kromě toho jsou kapaliny febi přizpůsobeny specifickým požadavkům jednotlivých výrobců vozidel, takže každý může najít přesně to, co hledá.

U společnosti febi najdou zákazníci každou kapalinu, která odpovídá jejich potřebám – například nemrznoucí směs se silnou ochranou proti korozi, plastická maziva a pasty se speciálními zahušťovadly a aditivy, která zaručují nejvyšší možnou ochranu proti opotřebení, motorové oleje s vysoce kvalitními základovými oleji a speciálními balíčky aditiv pro maximální výkon.

Společnost febi má ve svém sortimentu také řadu dalších kapalin pro užitková vozidla: hydraulické kapaliny, převodové oleje, zajišťovače závitů a AdBlue®. Program se neustále rozšiřuje díky práci specializovaného výzkumného týmu, což znamená, že febi může mít produkty pro nejnovější technologie motorů a vozidel k dispozici ve velmi krátkém čase.

Vše, co zákazníci potřebují vědět o širokém sortimentu kapalin febi pro nákladní automobily, mohou najít zde: fluids.febi.com/truck/.

Značka febi je součástí skupiny bilstein, která zastřešuje několik dalších silných značek. Skupina bilstein nabízí dohromady více než 62.000 různých náhradních dílů pro profesionální opravy vozidel. Mezinárodně působící skupina firem dodává své výrobky do více než 170 zemí. Více informací je k dispozici na adrese: bilsteingroup.com.

Komerční článek firmy febi bilstein

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!