Bilstein group přivítala v týmu Marka Libiše

20 března 2023, 11:38

Bilstein group je stále rodinným podnikem, který v současné době vede již sedmá generace. Jako společnost s pevnou hierarchickou strukturou se vyznačuje agilním přístupem a dokáže se rychle přizpůsobovat měnícím se situacím. Vede 22 mezinárodních dceřiných společností po celém světě, ale má také regionální týmy, které působí na místní úrovni. V důsledku toho se vedení rozhodlo pro region České republiky a Slovenska získat rodilého mluvčího, který doplňuje již tak velké množství více než 2.350 zaměstnanců. 

Bilstein group

Společnost bilstein group přizvala pana Marka Libiše, aby podpořil její aktivity v CZ /SK. I přes svůj mladý věk Marek těží z mnohaletých zkušeností na aftermarketu.  

Marek Libiš, cz.sk.info@bilsteingroup.com

„Práce pro skupinu bilstein je pro mě skvělou příležitostí k rozvoji mých profesních i osobních vlastností. Také je pro mě ctí zastupovat 3 velmi známé značky febi, SWAG a Blue Print. Přesto je to stále ještě cesta učení, než nasbírám všechny potřebné zkušenosti, ale zatím jsem přesvědčen, že jsem na správném místě. Vidět a být svědkem toho, jak kolegové slaví 20, dokonce 50letá výročí práce pro tuto společnost, je v rychlém prostředí, ve kterém v současné době žijeme, fascinující,“ vysvětlil Marek.

„Rok 2022 byl pro naše značky velmi aktivní a já jsem se ocitl ve víru informací. Takže to nikdy nebyla nuda a stále máme velmi nabitý program. Počínaje kampaní s novým sloganem značky „Solutions driven by you„, který je nyní novým motem febi, novou redefinicí produktové řady SWAG na 5 VITAL LINES, vybroušení image Blue Print jako specialisty na asijská vozidla – to je jen malá část významných projektů bilstein group a já jsem rád, že mohu přispět a předat poselství značky místnímu trhu.“

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!