Nepřeberné množství informací: Online a tištěná nabídka od společnosti Elring – Das Original

24 května 2022, 9:51

Sortiment firmy Elring – Das Original se denně rozšiřuje a zahrnuje širokou škálu výrobků od těsnění výfukového potrubí až po šrouby hlavy válců. Najdeme v něm známé elastické těsnicí tmely, stejně jako ventilová víka z polyamidu a samozřejmě všechna těsnění motoru.

Elring produkt

 

A nejen sortiment, ale také odpovídající servis musí být dokonalý. Protože se poptávka po informacích stala vzhledem k velkým úspěchům při pronikání na světový trh v posledních letech více regionální a produktově specifická a zároveň je nezbytné, aby uživatelé snadno našli celé portfolio výrobků je jasné, že se nabídka informací výrazně rozšířila. 

Specifické globální a regionální produktové informace

Pro zákazníky užitkových vozů na druhé straně Atlantiku byla vytvořena 36stránková brožura o řadě motorů HDEP od společnosti Mercedes-Benz. Pro všechny 4 velikosti motorů od 11 do 16 litrů jsou zde uvedeny detailní rozklady motorů, čísla originálních dílů, rozměry těsnění a mnoho dalších informací. Na prvních stránkách brožury najdete obrázky sad těsnění sestavených speciálně pro tyto motory, které výrazně usnadňují servisní práce na motoru. 

Sortiment těsnění pro všechny ostatní celosvětově dostupné motory užitkových vozidel s odpovídajícími rozklady najdete v rozšířeném papírovém katalogu užitkových vozidel z roku 2021. Ten s přibližně 800 stranami stanovuje standard na trhu. Všechny rozklady jsou k dispozici ke stažení také jednotlivě ve formátu PDF na domovské stránce firmy. 

Ale ani v tak rozsáhlé publikaci, jako je papírový katalog pro užitková vozidla, nemohou profesionálové ze společnosti Elring zahrnout všechny informace, které jsou důležité pro autoservisy nebo maloobchod. 

K vyřešení tohoto problému nabízí společnost Elring online katalog, který je snadno přístupný prostřednictvím webových stránek, a to bez registrace. Návštěvníci zde naleznou obrázky těsnění a celých sad těsnění ve vysokém rozlišení, na kterých je zřetelně vidět i ten nejmenší O-kroužek. S více než 16.000 jednotlivými odkazy v online katalogu se jedná o skutečně mamutí dílo. Pro 75 % všech dílů je tento úkol již splněn a s tímto počtem obrázků je společnost Elring na trhu těsnění pro motory daleko před konkurencí. 

Elring produkty
356.050, sada těsnění, kliková skříň, Mercedes-Benz OM 470

Pokud jde o informace pro osobní automobily, bude i nadále k dispozici papírový katalog jako v minulosti. Katalog se musel rozdělit kvůli masivnímu rozšíření nabídky. Obě publikace dohromady obsahují 1.700 stran a 12.000 článků a váží 8 kg. I tento katalog stanovuje standardy. Vzhledem k obrovskému množství práce, která je spojena s jeho sestavováním a distribucí informací po celém světě, je aktuální vydání z roku 2020. Pro rok 2023 pracujeme na novém, a ještě rozsáhlejším projektu, což znamená, že v roce 2023 budeme mít s největší pravděpodobností k dispozici trilogii. 

General Motors Small Block LS motory – DER katalog

Společnost Elring poskytne svým zákazníkům stostránkový katalog v době konání předního veletrhu zaměřeného na aftermarket v Severní Americe, AAPEX/SEMA Show v Las Vegas. Pro všechny tři generace mimořádně populární řady motorů od General Motors nabízí: Rozklady, všechna OE čísla dílů a důležité informace o jednotlivých těsněních. Další katalogy se připravují vzhledem k vynikajícímu ohlasu mezi uživateli. 

Každý den něco nového

Neustále se vyvíjejí nové motory, což vyžaduje stále nová těsnění motoru. Vzhledem k této situaci jsou do online katalogu denně přidávány nové produkty, což znamená, že toto médium je pro zákazníky vždy aktuálním zdrojem informací. Jelikož v roce 2021 přibylo do nabídky přibližně 1.000 nových produktů, je každodenní aktualizace také jediným způsobem, jak tyto údaje spravovat. 

Uživatelé budou mít brzy další možnost vytvářet nové seznamy produktů pohodlně ke stažení ve formátu Excel. K dispozici je také možnost filtrování pro konkrétní výrobce vozidel, výběr motorů a skupin výrobků nebo výběr konkrétních časových období. Veškeré informace pak lze stáhnout jako soubor Excel nebo XML. Vzhledem k tomu, že vyhledávání lze výrazně přizpůsobit osobním potřebám, je zapotřebí praxe, abyste se dostali k požadovanému výsledku. Kdo chce zvolit jednodušší přístup a zároveň chce být informován o dalších novinkách, může se přihlásit k odběru měsíčního newsletteru. V newsletteru jsou uvedeny nové produkty přidané v předchozím měsíci, které si můžete prohlédnout také prostřednictvím odkazu. 

Co dalšího Elring nabízí?

Přepracovaný poradce pro tmely, který byl nedávno představen na naší domovské stránce, je velmi oblíbený, což se odráží v počtu zobrazení. Vylepšená nabídka silikonových tmelů v průběhu roku 2021, anaerobních tmelů a nově dostupného tmelu CurilTM T2 se těší mimořádnému zájmu všech zákazníků po celém světě. 

Kanál „Elring – Das Original“ na YouTube přitahuje svými praktickými a zábavnými videi stále větší počet diváků. Kanál se těší výjimečnému postavení s 36.600 odběrateli a přibližně milionem zhlédnutí v segmentu motorových dílů v roce 2021. 

V budoucnu bude společnost Elring – Das Original i nadále rozšiřovat svou nabídku informací, aby mohla svým zákazníkům nabídnout co nejlepší služby a nastavit nové standardy. 

Více informací najdete na stránkách firmy Elring.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!