Nový katalog spojek pro nákladní vozidla od společnosti Valeo

16 března 2022, 14:00

Společnost Valeo připravila katalog spojek pro nákladní a užitková vozidla a autobusy. Obsahuje více než 13.000 přehledně značených položek, s barevnými ilustracemi a návody k montáži.

Valeo katalog

Katalog spojek pro nákladní vozidla Valeo pro rok 2022

Pod moderně řešenou obálkou s vyobrazením spojek a jejich příslušenství se skrývá množství informací rozdělených do šesti kapitol. Nejdůležitější je samozřejmě obsáhlý seznam dílů, rozčleněný podle použití, respektive podle značky a modelu vozidla. Publikace obsahuje řadu nových i repasovaných spojek, které jsou zřetelně označeny. Popisy výrobků obsahují také referenční čísla OE a konkurenčních značek. Popisy jednotlivých položek jsou ilustrovány grafickými náčrty. V případech, kdy je obtížnější identifikovat požadované díly, jsou uvedeny doplňující informace a nákresy všech součástí (nejen spojky, ale také přítlačného talíře, lamely nebo ložiska).

Všechny odkazy v katalogu jsou doplněny rozsáhlými technickými charakteristikami, např. přesnými rozměry, hodnotou přenášeného krouticího momentu atd. Nespornou výhodou katalogu jsou vyčerpávající informace o složení spojkových sad a jednotlivých komponentech (lamele, přítlačném talíři, ložisku) v sadách.

Díky velkému množství detailů a podrobností je nalezení potřebného dílu v novém katalogu Valeo velmi snadné. Důležitou součástí publikace jsou také ilustrované barevné návody k montáži. Ty uživatele krok za krokem provedou procesem opravy pomocí grafických schémat. Všechny detaily dílů jsou na obrázcích reprodukovány s velkou přesností, což minimalizuje riziko chyb při instalaci.

Stáhněte si nejnovější katalog spojek Valeo

Novinkou katalogu Valeo je kromě barevných návodů k montáži také podrobný popis sortimentu výrobce s více než šedesáti fotografiemi spojek, které ukazují technologické rozdíly mezi nimi. V popisu se dozvíte více o technických řešeních společnosti Valeo, o její nabídce spojek a spojkové hydrauliky pro těžká nákladní vozidla a o sortimentu produktů Euro 6.

Katalog Valeo, který obsahuje také češtinu, si můžete stáhnout ve formátu PDF. Případně jej můžete stáhnout ve větším rozlišení ZDE.

Společnost Valeo je známá svými aktivitami odrážejícími zájem o životní prostředí a snahu o udržitelnost, a proto podporuje používání elektronického katalogu. Společnost si je ale zároveň vědoma, že někteří distributoři nebo servisy stále používají papírové katalogy. Proto je nyní k dispozici také tato verze.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!