PENAX: Knorr-Bremse tlakové modulátory pro ABS a EBS

11 února 2022, 9:52

Tlakové modulátory jsou využívány v elektronicky ovládaných brzdových systémech k regulaci tlaku v brzdových válcích na základě signálu, např. z ECU jednotky, nebo pedálového brzdiče. Nyní naleznete tlakové modulátory pro ABS a EBS značky Knorr-Bremse v nabídce firmy Penax.

PENAX: Knorr-Bremse tlakové modulátory pro ABS a EBSŠtíhlá produktová řada se širokým pokrytím aplikací. Ventily ovládání tlaku jsou upevněny u předních brzdových válců. Ventil ovládání tlaku je přiřazen ke každému ovládanému okruhu, který individuálně reguluje brzdový tlak za účelem:

  • zabraňuje zablokování kol (ABS)
  • zabraňuje protáčení kol (ASR)
  • stabilizuje vozidlo během brzdění (např. integrované ESP v EBS)

Knorr-Bremse ventily ovládání tlaku jsou vyráběné dle OE specifikace. K samotným ventilům ovládání tlaku zahrnuje navíc produktová řada Knorr-Bremse také racionalizované varianty s adaptérovým kabelem. Oba produkty jsou technologicky nejnovější a splňují standardy kvality pro OE produkt. Knorr-Bremse představilo první tlakové modulátory pro OE trh před více než 25 lety a od té doby bylo dodáno OE výrobcům jako jsou Iveco, Volvo, Mercedes-Benz a Renault více než 8 milionů tlakových modulátorů.

Pro nezávislý aftermarket, Knorr-Bremse TruckServices nabízí úplnou řadu produktů pro ovládání tlaku v obvyklé OE kvalitě. Technická a komerční hotline, stejně jako produktová školení a dokumentace v různých jazycích doplňují celý servisní koncept. 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!