Dvě novinky od společnosti WABCO

10 prosince 2021, 17:21

Společnost SCHÄFER a SÝKORA TRUCK PARTS s.r.o., ve spolupráci s dlouholetým dodavatelem WABCO, pro zákazníky připravila dvě novinky týkající se ventilů pérování pro kabiny a ventilů ruční brzdy pro vozidla Scania.

Ventily pérování pro kabiny

Nové vyrovnávací ventily kabiny WABCO

Ventily pérování pro kabiny zvyšují pohodlí řidiče udržováním přesné polohy kabiny. U kabin vybavených systémem vzduchového odpružení ventily pérování kabiny zachovají správný sklon a inteligentně se přizpůsobí zatížení kabiny a široké škále podmínek na silnici.

WABCO pokračuje v rozšiřování své nabídky pro nezávislý aftermarket (IAM) v oblasti vzduchového odpružení zavedením dvou nových variant. Ventil WABCO 464 007 805 0 pro nákladní vozy Volvo a Renault odpovídá OE číslům 21304773 a 7421321296 a ventil 464 007 814 0 pro vozy Scania je ekvivalent OE čísla 2093357.

Technické údaje ventilů pérování pro kabiny WABCO

Ventily ruční brzdy pro vozidla Scania

Ventil ruční brzdy WABCO
Ventil ruční brzdy WABCO 961 724 800 0

WABCO uvádí na trh čtyři varianty ventilů ruční brzdy pro vozidla Scania určené pro nezávislý aftermarket (IAM). Technická specifikace je shodná s OE variantami s vylepšeným designem rukojeti, který umožnuje pohodlné ovládání. Všechny varianty jsou vybaveny přídavnou kontrolní polohou pro přípojná vozidla.

FUNKCE
Ventil ruční brzdy je kritickou součástkou z hlediska bezpečnosti. Pracuje s parkovací brzdou a v případě nouze zajištuje citlivé a odstupňované brzdění pomocní nouzové brzdy ve spojení s pružinovými válci.

Ventily ruční brzdy pro vozidla Scania s novým designem

ČÍSLA DÍLŮ A KROS REFERENCE
WABCO pokrývá následující OE varianty, což umožnuje rychlou a snadnou montáž:

Ventily ruční brzdy WABCO pro vozidla Scania

SCHÄFER a SÝKORA TRUCK PARTS s.r.o.Podrobné informace o ventilech pérování pro kabiny si můžete prohlédnout nebo stáhnout v PDF souboru a informace o ventilech ruční brzdy pro vozidla Scania v tomto PDF souboru. V dokumentech také najdete seznam všech poboček SCHÄFER a SÝKORA TRUCK PARTS s.r.o., kde je možné produkty zakoupit.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!