ADIP slaví 30 let

8 září 2021, 14:15

V letošním roce slaví 30. výročí svého založení společnost ADIP, lídr v distribuci náhradních dílů i příslušenství pro osobní, dodávkové, nákladní vozy a autobusy v České republice a na Slovensku.

Neustále se rozvíjející skladová zásoba, vlastní distribuční systém, zákaznický e-shop a systém technické a marketingové podpory tvoří páteř systému dodávek dílů i příslušenství směrem k zákazníkům, kteří tak kvalitu těchto služeb znají a vědí, že se na ně mohou spolehnout.

Kromě originálních značkových dílů a doplňků nabízí společnost ADIP v hlavních produktových řadách zboží v privátní značce MAX PARTS. Kvalita těchto dílů je podložena dostupnou certifikací a homologizací a hlavně konkrétní potřebou zákazníků společnosti. Již více než 400 položek MAX PARTS skladem je nyní pro zákazníky ADIPu připraveno k okamžitému odběru.

Na závěr je nutno upozornit na probíhající narozeninovou prodejní akci v měsíci září právě na sortiment privátní značky MAX PARTS, kdy zákazníky za nákupy čekají odměny v podobě dárkových passů Sodexo, více informací najdete na stránkách ADIP.

Prohlédněte si produktové portfolio ADIP ve formátu PDF.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!