EUROPART vydává nový katalog vlastní značky Premium Parts

8 září 2021, 14:01

Sortiment výrobků pod značkou Premium Parts již zahrnuje přes 7.500 výrobků, kterými společnost EUROPART nabízí cenově výhodnou alternativu k originálním náhradním dílům v kvalitě OEM. Všechny výrobky jsou testovány podle mezinárodních norem a mají tří letou záruku. Firma nyní vydává kompletně přepracovaný, aktualizovaný a rozšířený katalog náhradních dílů EUROPART Premium Parts.

EUROPART nový katalog Premium Parts

Na 228 stranách vám představuje společnost Europart vybrané kvalitní výrobky pro nákladní vozidla, autobusy, přívěsy, dodávky a dílenské vybavení. Bohatý program sahá od dílů pro nápravy a řízení, dílů pro odpružení, tlumení, jakož i dílů pro brzdové soustavy a systémy stlačeného vzduchu, přes motorové díly, komponenty vozidla, vybavení vozidla, osvětlení a elektriku až po vybavení dílen, nářadí, bezpečnost práce, chemikálie a upevňovací techniku.  Přehledné rozčlenění do 13 skupin usnadní zákazníkovi snadné nalezení hledaných výrobků.

Vysvětlivky k výběru, výrobě a testování kvality jednotlivých produktů EUROPART Premium Parts doplňují prezentaci výrobků, jakož i pomoc při výběru vhodné alternativy k originálnímu dílu nebo reference zákazníků ze společností BFS Business Fleet Services, Reinert Logistic, Gartner a Schwertransporte Josef Esser.

Novinky v programu Premium Parts

K novinkám v nově vydaném katalogu patří například jednožilové a vícežilové vozidlové kabely z PVC s různými průřezy a barvami žil jako metrové zboží. Všechny kabely splňují požadavky normy DIN ISO 6722-1. Díky široké nabídce produktů jsou nyní k dispozici správné kabely jako díly EUROPART Premium Parts pro všechny běžné aplikace.

Společnost přidala do svého programu i protismykové rohože k zabezpečení nákladu v optimalizované kvalitě. Tyto jsou k dispozici v tloušťkách od tří do deseti milimetrů s koeficientem tření 0,65 a více než 0,7 µ, a to ve formě rolí nebo jednotlivých kusů. Kromě těchto novinek bude i nadále pokračovat rozšiřování programu Premium Parts, jak se zákazníci mohou přesvědčit z četných odkazů v novém katalogu dílů EUROPART Premium Parts. Společnost oznámila, že ještě v tomto roce uvede na trh zadní světla, ovládací prvky pro nákladní zvedací plošiny, obrysové značení, jakož i tabule ADR pro přepravu nebezpečného zboží a tabule A pro přepravu odpadu.

Oleje EUROPART se schválením výrobce

Ústřední kapitola v novém katalogu se věnuje motorovým, převodovým a hydraulickým olejům, které nabízí společnost se schválením výrobců, například od společnosti MAN, Mercedes-Benz, Renault Trucks, Scania nebo Volvo. Tyto oleje se vyznačují nízkou spotřebou, dobrou ochranou proti usazování oleje na pístu, jakož i vysokou odolností proti oxidaci, a proto jsou vhodné na delší intervaly výměny oleje.

Přehledná tabulka uvádí oleje vlastní značky EUROPART s příslušnými schváleními výrobců.

228 stránkový katalog „Premium Parts“ společnosti EUROPART je nyní dostupný na všech pobočkách a navíc se dá online stáhnout prostřednictvím webu nebo zde ve formátu PDF.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!