Systém kvality Diesel Technic (DTQS) je jistota aneb spolupráce firmy ADIP s těmi nejlepšími

5 května 2021, 13:00

Společnost ADIP přináší informace o firmě Diesel Technic a jejím systému kvality (DTQS). Ve skladových zásobách ADIP naleznete více než 3.000 produktů této značky.

Nejmodernější zkušební laboratoře

Logo Diesel TechnicV rámci nedávných investic ve společnosti Diesel Technic došlo ke zdokonalení systému kvality (dále DTQS). Rozšířené možnosti testování a nejmodernější měření v laboratorních podmínkách, stejně jako vlastní zkušební laboratoř elektronických součástí zajišťují podmínky pro zachování té nejvyšší kvality.

Kvalita a bezpečnost hrají u automobilových dílů obzvláště důležitou roli. Jako mezinárodní dodavatel automobilových dílů a příslušenství společnost Diesel Technic ví, že kromě zajištění spolehlivosti jejích produktů je také klíčové je neustále vyvíjet.

Jak vypadá oddělení DTQS v sídle společnosti v Kirchdorfu v Dolním Sasku? Více než 50 zkušených zaměstnanců na pracovní ploše přibližně 1.000 m² denně provádí činnosti zabezpečující tu nejvyšší kvalitu produktů Diesel Technic.

DTQS

Vlastní testovací centrum

Ve zkušebním středisku DTQS se provádějí testy funkčnosti a životnosti na vysoce specializovaných zkušebních systémech, které umožňují simulovat skutečné chování produktů ve vozidle.

Dodavatel testuje širokou škálu produktových skupin – vodní a olejová čerpadla, hydraulické posilovače řízení, brzdové ventily, stahování oken včetně motorků stahování oken, měchy pérování a mnoho dalších.

Vyškolení odborníci poté vyhodnotí výsledky a v případě potřeby zahájí další procesy pro vývoj a optimalizaci produktu. Kromě těchto laboratorních zkoušek výrobků se pravidelně provádějí praktické zkoušky na zkušebních flotilách od kompetentních partnerů. Tato zpětná vazba je také trvale začleněna do dlouhodobého zlepšování kvality produktů značky Diesel Technic.

Měřící místnost pro souřadnicovou měřicí technologii

Různé měřicí systémy a měřicí stroje, které pracují v nejstabilnějších podmínkách třídy 1 podle VDI / VDE 2627, zajišťují vysoce přesné a reprodukovatelné výsledky měření. Kromě kalibrovaných měřicích strojů vyžaduje souřadnicová měřicí technologie také stabilní klima. To se generuje v měřicí místnosti podle nejpřísnějších specifikací a pravidel. Pouze tehdy lze dosáhnout spolehlivých výsledků měření v rozsahu µ (0,001 mm). To má zase rozhodující vliv na kvalitu dílů motoru a převodovky.

Zkušební laboratoř elektroniky

Kromě standardních testů, jako je testování motorků stahování oken a předních světlometů, jsou v e-laboratoři vyvíjeny také možnosti testování multifunkčních předmětů, jako jsou moduly ovládání dveří a jsou testovány všechny příslušné funkce.

Pro složité položky ze systému BUS jsou vyvinuty zkušební metody, které úzce souvisejí se skutečnými provozními situacemi ve vozidle.

Při sledování vývoje na trhu bude i nadále hlavní kompetencí Diesel Technic vyvíjení značkových náhradních dílů se zaručenou kvalitou a zajišťování dodávky více než 41.000 produktů z jejich portfolia náhradních dílů po celém světě.

ADIP logoVe firmě ADIP drží skladem více než 3.000 těchto produktů a umí zajistit většinu produktů z produktového portfolia dodavatele Diesel Technic.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!