První virtuální dopravní veletrh

23 dubna 2021, 12:05

Veletrhyvirtualne.cz – ve spojení redakcí odborných časopisů Dopravy a Silnice, Truckeru a vydavatelství Business Media CZ připravily první plně interaktivní virtuální dopravní veletrh v České republice. Pro účely veletrhu byla vytvořena inovativní platforma plně vybaveného výstavního areálu, jehož vnitřní i vnější struktura je připravena nabídnout vystavovatelům a návštěvníkům mimořádně atraktivní prostředí, které zajistí efektivní setkávání vystavujících firem s jejich partnery a potenciálními klienty.

Technická infrastruktura prvního českého dopravního virtuálního veletrhu umožňuje vystavujícím firmám plně komunikovat se zákazníky a partnery v reálném čase, návštěvníci budou mít k dispozici na stáncích vystavovatelů např. personálem obsazenou „ recepci“, dále místnost s projekcí video-prezentací vystavovatele, nebo přehledný prostor s názvem “Novinky a aktuality“. K dalším inovacím patří možnost účasti na řadě videokonferencí, přednášek a rozhovorů s odborníky z praxe i akademické sféry, přenášených i simultánně (na výběr více akcí ve stejném čase).

Virtuální dopravní veletrh reprezentuje inovativní přístup v oblasti komunikace v prostředí zájemců o novinky na trhu dopravy, manipulace a logistiky. Umožní vystavujícím firmám okamžitý kontakt se zákazníky ze všech českých regionů i ze zahraničí. Inovativní technologie, online interakce a možnost připojit se z jakéhokoli místa, přináší zajímavé nové možnosti.

Na virtuálním veletrhu Doprava, manipulace a logistika se očekává účast několika desítek firem a institucí, s návštěvou několika tisíc hostů z řad odborníků, studentů a pedagogů technických a dopravních škol, i laické veřejnosti. První plně interaktivní dopravní virtuální veletrh proběhne ve dnech 10. – 12. 5. 2021. Registrace účastníků a návštěvníků je spuštěna a zpracování objednávek vystavovatelů na tuto mimořádnou akci na českém dopravním trhu proběhne do 30. 4. 2021.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!