S novým konfiguračním systémem MAN a NEOPLAN Bus Designer si mohou zájemci vytvořit autobus na míru

8 září 2020, 11:40

Systém Bus Designer pro autobusy a autokary MAN a NEOPLAN, nejmodernější digitální konfigurační nástroj, který pomáhá nakonfigurovat autobus podle preferencí zákazníka. Nyní je k dispozici stávajícím i potenciálním zákazníkům.

Bus Designer MAN

Jak nový Bus Designer funguje

Prvním krokem pro uživatele konfiguračního systému Bus Designer je vybrat si své preferované vozidlo. Stejně jako všechny nové modely MAN Lion’s City jsou k výběru také vozidla z předchozí generace městských autobusů, MAN Lion’s Intercity a MAN Lion’s Coach a také NEOPLAN Cityliner, Tourliner a Skyliner.

Poté si zákazník může vybrat a vyzkoušet typy sedadel, barvy a tkaniny pro interiér a přizpůsobit četné detaily exteriérového designu včetně lakování. Pro získání celkového dojmu lze pohled změnit, což uživatelům umožňuje prohlížet si jejich výběr z různých perspektiv. Různé velikosti náhledu a 3D zobrazení umožňují velmi efektivní vizualizaci textur. Kromě toho mohou uživatelé nakonfigurovat několik samostatných konceptů a uložit si je, aby se k nim později mohli vrátit. Existuje možnost porovnat dvě konfigurace navzájem a pohybovat se nepřetržitě tam a zpět mezi různými návrhy pomocí posuvných lišt. Uživatelé mohou také ukládat oblíbené položky.

„Pokud zákazník potřebuje radu nebo má dotaz na svoji konfiguraci, může mu odborník z MAN Truck & Bus poskytnout okamžitou podporu. Kontakt je navázán pomocí nové funkce Cloud TV,“ vysvětluje Heinz Kiess a dodává: „Pro mnoho autobusových a autokarových dopravních společností je design jejich vozidel naprosto zásadní. Vzhled, který odpovídá jejich firemnímu designu, atraktivní a pohodlná atmosféra a pohodlné vybavení, jsou v konečném důsledku jejich nejdůležitějšími rozhodujícími argumenty. Digitální vizualizace Bus Designer umožňuje zákazníkům hrát si se všemi možnostmi, dokud není vše dokonalé.“

Nový systém Bus Designer najdete online na webových stránkách MAN Truck & Bus v celkem šesti různých jazycích.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!