MS Motorservice: Optimalizovaná olejová čerpadla pro motory MAN

15 července 2020, 9:28

Společnost MS Motorservice dodává na trh s autopříslušenstvím díky svým olejovým čerpadlům značky BF kvalitní náhradní díly pro motory MAN D20.66 a D26.76. Vlastní vývoje s čísly výrobku 20 1402 20660, 20 1402 26760 a 20 1402 26761 přesvědčí svou vylepšenou konstrukcí, která zajistí delší životnost čerpadel.

MS Motorservice olejové čerpadloPro konstruktéry této odborné firmy na náhradní díly bylo při vývoji olejových čerpadel důležité zabránění známých příčin poškození, ke kterým může docházet u olejových čerpadel vestavěných původně ze závodu. Cílem bylo dosažení delší životnosti čerpadel. Z tohoto důvodu byla změněna konstrukce rotorů čerpadel: Vnitřní geometrie rotorů tak mohla být snížena z osmi na sedm olejových komor. Tyto jsou však větší a proto splňují stejné technické specifikace. Ozubené věnce pohony byly proto vyrobeny z nitridované oceli. Díky tomu jsou odolnější proti poréznosti a opotřebení. Kromě toho se vyznačují také potřebnou pevností.

Rozsáhlé testy výrobku

Po úspěšném vývoji byla čerpadla intenzivně validována na zkušebně. Čerpadla se musela stovky hodin osvědčit při plné zátěži v originálním motoru MAN a teprve poté udělili inženýři pokyn „Go“ pro sériovou výrobu. Dodávají se jako kompletní sada náhradního dílu, včetně všech potřebných šroubů a těsnění. Dodávají se předmontovaná. Každé jednotlivé olejové čerpadlo je před dodávkou ještě jednou co nejpřesněji testováno na zkušebně.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!