Mercedes-Benz Trucks se přestěhoval

23 června 2020, 9:37

Mercedes-Benz Trucks Česká republika se od 1. 5. 2020 přestěhoval do nové budovy v areálu v Praze 5.

Mercedes-Benz Trucks Česká republika

Importér nákladních vozidel Mercedes-Benz a Fuso, společnost Mercedes-Benz Trucks Česká republika s.r.o., se přestěhoval do nové budovy v Praze 5-Stodůlkách v Bavorské ulici. Byl tím realizován další krok v souladu s novým uspořádáním koncernu Daimler AG, který od listopadu 2019 rozdělil své produktové divize na samostatnou část pro nákladní vozy a autobusy – Daimler Truck AG a druhou samostatnou část pro osobní a dodávkové vozy – Mercedes-Benz AG.

Mercedes-Benz Trucks ČR zcela opustil své dosavadní kancelářské prostory ve společné budově Mercedes-Benz Forum v Daimlerově ulici v Praze 4 – Chodově, ve které dovozce Mercedes-Benz Česká republika sídlil od jejího otevření v roce 2002. Na Chodově nadále zůstává servis nákladních vozů. Beze změny zůstává též sídlo importu osobních a dodávkových vozidel, jejich prodej a servis a též sídlo finanční skupiny Mercedes-Benz Financial Services ČR.

Nová budova importéra nákladních vozů ve Stodůlkách je postavena v samostatném areálu, přímo sousedícím s dosavadním areálem pražského dealerství Mercedes-Benz Praha s.r.o. s prodejnou a servisem osobních, dodávkových i nákladních vozů. Adresa obou areálů je společná. V rámci ochranných opatření v souvislosti s pandemií koronaviru pracuje personál společnosti bez přerušení.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!