Firma Zliner rozšiřuje nabídku náhradních dílů a otevírá nové pobočky

30 dubna 2019, 11:38

Společnost Zliner převzala začátkem roku obchodní aktivity společnosti J plus Z s.r.o. Ta je dlouholetým a tradičním dodavatelem náhradních dílů a příslušenství pro nákladní, užitková i osobní vozidla a provozovatelem servisní činnosti pro klienty v rámci regionu Jižní Moravy a Vysočiny.

 Zliner přebírá obchodní aktivity společnosti J plus Z

Tímto krokem se síť poboček Zliner rozšířila o tři nové lokality, a to Kuřim, Brno-Černovice a Třebíč, navíc přibyly i nové konsignační sklady u partnerských organizací. Tyto nové pobočky přinesou zákazníkům především lepší dostupnost náhradních dílů a flexibilnější dodávky.

Sortiment náhradních dílů je nyní rozšířen především o truckové náhradní díly s bohatou nabídkou pro vozy: Mercedes-Benz, Renault, Man, Iveco, Scania, Volvo, DAF, tradiční české výrobce Liaz, Avia a další.

Síť poboček Zliner

Společnost Zliner s.r.o. působí téměř 70 let v oblasti autobusové a trolejbusové dopravy, nákladních automobilů, osobních a užitkových vozů. Je také autorizovaným dealerem autobusů Iveco Bus, prodejcem nákladních automobilů Tatra a osobních a užitkových vozů Fiat a Fiat Proffesional. Poskytuje celkové i částečné opravy a přestavby vozů, servis a prodej náhradních dílů pro bus a truck.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!