Narva nabízí žárovky pro nákladní vozy a autobusy

27 března 2019, 13:03

Již téměř 70 let nabízí Narva vnitřní a vnější osvětlení pro motorová vozidla. V širokém sortimentu žárovek lze nalézt i produkty pro 24V instalace v nákladních vozidlech a autobusech.

Žárovky Narva

Žárovky používané v dopravním průmyslu nebo v oblasti služeb osobní přepravy by se měly vyznačovat vysokou trvanlivostí a kvalitou osvětlení a jakákoli porucha není žádaná.

„Na trhu existuje mnoho žárovek od různých výrobců, zpravidla jsou ve hře dvě hlavní kritéria. Buď nižší cena – ale často bez záruky kvality – nebo značka s prověřenou dobrou pověstí, která bude také dražší,“ říká Wioletta Pasionek, Marketing Manager Central Europe z Lumileds Polsko. „Značka Narva je ideálním kompromisem: prověřená kvalita za dostupnou cenu. Mnoho let zkušeností ve výrobě automobilových žárovek je opřeno o řadu testů a certifikátů, a také o uživatelské recenze.

Pro nákladní automobily a autobusy Narva nabízí tři řady halogenových žárovek pro vnější osvětlení. Standard zahrnuje typy H1, H2, H3, H4, H7 a R2 Halogen, Heavy Duty H1, H3, H4 a H7 a Styl H1, H3 a H4 s paticí P43t nebo P45t. Každá z nich se vyznačuje kvalitní konstrukcí odolnou vůči vysokému zatížení v podobě otřesů nebo teploty. Zároveň zaručuje optimální parametry osvětlení ve všech povětrnostních podmínkách.

Produktový katalog Narva také obsahuje řadu signálních a interiérových žárovek pro 24V instalace. Patří mezi ně jak tradiční konstrukce, tak miniaturní halogeny, druhy bez patic, stropní žárovky nebo typy s plastovou paticí BAX. Nabídku doplňují náhradní sady, jejichž základem je halogenová žárovka H4 nebo H7. Všechny žárovky Narva nesou označení German Quality.

ZDROJ: Tisková zpráva Proautomotive Sp. z o.o.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!