V Německu se rozšiřuje mýtné. DKV doporučuje palubní jednotku Toll Collect

9 května 2018, 14:24

Od 1. července 2018 se v Německu mýtné pro nákladní vozidla od 7,5 tuny rozšiřuje na všechny spolkové silnice. Společnost DKV doporučuje zákazníkům, kteří budou při spuštění rozšířeného německého mýtného potřebovat nové mýtné boxy, včasnou registraci a používání palubní jednotky Toll Collect provozovatele mýtného systému. 

Mýtné boxy pro více zemí nebudou k 1. červenci 2018 v Německu připraveny k použitíPalubní jednotky Toll Collect, které se již používají, zůstanou v platnosti i pro rozšířené německé mýtné a nemusejí se měnit.

K 1. červenci 2018 dokáže rozšířené mýtné v Německu oficiálně vyúčtovat pouze palubní jednotka (OBU) provozovatele mýtného systému, společnosti Toll Collect. Mýtné boxy pro více zemí kompatibilní s řešením EETS, jako DKV BOX EUROPE, jsou aktuálně teprve na začátku příslušného registračního procesu a ten nebude k 1. červenci 2018 definitivně dokončen. Vzhledem k tomu, že každý poskytovatel EETS dostává od společnosti Toll Collect stejné informace, platí pro všechny stejné podmínky“, říká Jürgen Steinmeyer, ředitel pro mýtné služby ve společnosti DKV Euro Service.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!