Žhavé novinky a premiéry na veletrhu CZECHBUS

7 listopadu 2017, 15:45

Na 7. ročníku veletrhu autobusů, hromadné dopravy, garážové a servisní techniky CZECHBUS, který proběhne od úterý 21. do čtvrtka 23. 11. 2017 se v české premiéře představí několik novinek.

EVOBUS představí v české premiéře, hned po světové premiéře v Kortrijku, nový typ SETRA S 531 DT. Stejně tak se CZECHBUS stane dalším místem prezentace nejžhavější novinky MERCEDES-BENZ – nového typu Tourismo RHD.

Autobus SETRA S 531 DT

MERCEDES-BENZ Tourismo RHD

Tři týdny po světové premiéře v Kortrijku představí IVECO BUS svůj zcela nový vůz Crossway Low Entry Natural Power také na veletrhu CZECHBUS. Průkopník v oblasti alternativních pohonů se na základě velkého úspěchu svých vozů na hybridní pohon a zemní plyn rozhodl učinit ve své řadě Crossway další krok směrem k využívání nových energií. Řada IVECO BUS Natural Power je prověřeným a maximálně ekologickým řešením mobility, využívajícím zemní plyn a biometan. Díky němu je výrobce schopen nabízet vozy šetrnější k přírodním zdrojům, životnímu prostředí a zdraví veřejnosti.

Iveco Crossway Low Entry Natural Power

Scania v prostorách pražského Výstaviště v Holešovicích představí své nejnovější modely pro městskou, příměstskou i dálkovou dopravu a dojde i na jednu premiéru. Vůbec poprvé bude v České republice vystaven model Scania Irizar i6s.

Autobus Scania Irizar i6s

Společnost BUSPlan s.r.o. bude kromě řady jiných „kousků“ prezentovat produktovou novinku Mercedes-Benz Atego TRAVEL. Jedná se o zcela nový typ busu v žádané kategorii 38+1 míst na osvědčeném základu Mercedes-Benz. Právě na veletrhu CZECHBUS bude u nás oficiálně představen vůbec poprvé.

Mercedes-Benz Atego TRAVEL

Výrobce autobusů Xiamen King Long United Automotive Industry Co., Ltd. zahajuje Autobus Xiamen King Longvýrobu dlouho očekávané modelové řady Longwei druhé generace. Vlajkovou lodí bude model XMQ6127CY TopClass ve verzi 13 metrů s maximálním uspořádáním sedadel 59 + 1 + 1 na dvou nápravách a zavazadlovým prostorem 12 m3. Jeho prodej v Evropě bude zahájen již v tomto roce prezentací na mezinárodním veletrhu Busworld v belgickém Kortrijku. V Evropě ponese označení C13 HD a tento vůz bude představen v levém křídle Průmyslového paláce v expozici King Long & IB Group Czech Republic.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!