Eco Performance Award 2016: zahájeno online podávání přihlášek

1 září 2015, 9:44

Eco Performance Award, přední evropské ocenění pro udržitelný rozvoj v dopravním a logistickém průmyslu, vstupuje do dalšího ročníku s novým systémem přihlašování a výběru kandidátů.

Zájemci z řad firem nyní mohou využít rychlou a jednoduchou online registraci. Termín pro dodání přihlášek je do 31. ledna 2016. Úkolem online přihlášky je stručné představení konceptu udržitelného rozvoje, jenž o svém potenciálu přesvědčí odbornou porotu. Deset nejslibnějších kandidátů bude následně vyzváno k předložení již detailně zpracované přihlášky. Do posledního výběrového kola postoupí 3-5 kandidátů, kteří představí projekt odborné komisi osobně. Slavnostní vyhlášení vítěze proběhne 22. září 2016 v Hannoveru.

Odborná porota ocení společnosti podnikající v dopravním a logistickém průmyslu, jež dokážou nalézt ideální rovnováhu mezi ekonomickou, ekologickou a společenskou udržitelností. Odborná porota při hodnocení přihlíží jak k míře inovací, tak k celkové praktické využitelnosti konceptů. Kromě známky kvality Eco Performance vítězové získávají i finanční odměnu ve výši 10.000 eur. Cena, jež jako nezávislou známku kvality iniciovala společnost DKV Euro Service, je udělována společně s profesorem katedry Logistics Management University v St. Gallenu a hlavním partnery Knorr-Bremse a PTV Group.

Online přihlášky a další informace naleznete na www.eco-performance-award.com

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!