TimoCom: Vyšší zisky díky přepravám z první ruky

8 června 2015, 11:54

Jako by nestačilo, že v našem oboru panuje tvrdý konkurenční boj. Dodavatelé dopravních služeb z východní Evropy se musí zejména v poslední době potýkat s dalšími problémy. Nejprve to byly sankce proti Rusku a s nimi související ekonomické propady, nyní je to zákon o minimální mzdě na německé půdě, který znamená obrovskou byrokratickou zátěž. A právě proto je snad více než kdy dříve důležité dosahovat z přepravních zakázek maximálního ekonomického zisku.

Klaudia Grzybowska, TimoCom country manažerka pro Polsko, vysvětluje: „Nejvyšší marži mají dopravci z přeprav z první ruky a ty najdou především v největší evropské dopravní platformě od TimoCom.“

Ziskové přepravy přímo od západních zadavatelů
Každý zná princip tiché pošty – to, co vyjde na konci, je jen zlomkem toho, co se posílalo na jejím začátku. Stejně je tomu při nákupu přeprav. Čím více článků stojí mezi vlastním zadavatelem a koncovým dopravcem, tím menší je finální zisk. Kromě toho musí ten, kdo stojí na konci řetězce přepravní zakázky, nejdéle čekat na své peníze – každý prostředník si totiž pro sebe započítá pár dnů na zpracování. „U TimoCom mohu jako dopravce získat výhodné zakázky přímo od prověřených firem, což znamená nejen vyšší zisk, ale také rychlejší platbu,“ zdůrazňuje Priban a dodává: „Díky přímé komunikaci mezi zadavatelem a dopravcem se navíc zlepšuje informační tok a celkově mám jako dodavatel dopravních služeb zakázku lépe pod kontrolou.“ Pro všechny zúčastněné to navíc znamená více klidu a spokojenosti při práci a zároveň se zvyšuje možnost získání dalších zakázek a doporučení novým zákazníkům. 

Využít plný potenciál platformy a zvýšit šance na trhu
Country manažer navíc radí využít celý potenciál programu, například platformu pro sledování vozidel nezávislou na poskytovateli telematiky nebo bezpečný mobilní přístup ke všem funkcím TimoCom. Právě ten přináší zejména nejmenším firmám skutečně velké výhody. Díky aplikaci mohou i na cestách, prostřednictvím svého chytrého telefonu nebo tabletu, přijímat nejbližší zakázky, což šetří čas a umožňuje zůstat flexibilní. Uživatelé TimoCom mohou také přímo ve svém profilu v burze nákladů uvést, že jejich vůz lze během přepravy sledovat, a zvýšit tak svou šanci na získání zakázky. TimoCom již realizoval rozhraní ke všem běžným poskytovatelům telematiky v Evropě.

Díky TimoCom tak mohou dopravci vzít své podnikání skutečně do vlastních rukou.

Tisková zpráva TimoCom

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!