Truck Centrum Nýřany

29 dubna 2015, 9:41

Společnost Volvo Group Czech Republic ve čtvrtek 23. dubna 2015 slavnostně „znovuotevřela“ své truck centrum v Plzni – Nýřanech, které prošlo v uplynulých sedmi měsících zásadní rekonstrukcí a rozšířilo tak svoji kapacitu servisního zázemí, parkovacích míst a recepce s příjmem pro zákazníky značek Renault Trucks a Volvo Trucks.

Na 200 zákazníků, obchodních partnerů, dodavatelů a odborných novinářů přijalo ve čtvrtek 23. dubna 2015 pozvání společnosti Volvo Group Czech Republic na slavnostní „znovuotevření“ jejího truck centra v Plzni – Nýřanech, které tak oficiálně zahájilo provoz ve zrenovovaných prostorách pro zákazníky značek Renault Trucks a Volvo Trucks.

Plzeňské truck centrum se  po rozšíření své kapacity stalo vůbec druhým největším servisem, který Volvo Group provozuje v České republice. Zákazníkům nově nabízí celkem šest stání, moderní automatickou myčku pro nákladní soupravy, reprezentativní recepci a v neposlední řadě i pohodlné zázemí pro řidiče, čekající na opravu svých vozidel. V rámci administrativní budovy přibyla také moderní školící místnost, neboť společnost Volvo Group je akreditována provozovat školení řidičů nejen v oblasti ekonomické jízdy, ale poskytuje i další školení, které jsou vyžadována v rámci legislativy Evropské Unie.

Úvodní část slavnostního večera patřila projevu generálního ředitele Volvo Group Czech Robertu Grozdanovskému, který v něm představil všechny novinky, o které byl servis rozšířen a vyjádřil také své poděkování nejen dodavatelům projektu, zaměstnancům truck centra, ale především zákazníkům obou značek za jejich trpělivost během přestavby a dodal: “V tuto chvíli jsme v plzeňském truck centru znovu na 100% připraveni poskytovat kvalitní služby našim zákazníkům bez ohledu na to zda-li jsou majiteli vozidel Renault Trucks nebo Volvo Trucks. Chceme jim být na blízku, podporovat jejich podnikání a těšit se z jejich úspěchů.“

Pomyslnou štafetu na pódiu pak převzal Pavel Kosík, manažer poprodejních služeb Volvo Group spolu s celým týmem zaměstnanců truck centra, kteří se budou starat o prodejní a poprodejní služby obou značek.

Pro zákazníky byla připravena také prezentace kompletních modelových řad Renault Trucks a Volvo Trucks. V rámci servisní haly to byly modely Renault Trucks T a Volvo Trucks FH – VOR. Před servisem se pak prezentovala stavební, distribuční a další vozidla dálkové řady. Jejich představení se zhostili za značku Renault Trucks obchodní ředitel Štefan Krajči a za značku Volvo Truck obchodní manažer Vladimír Sklář. Značka Volvo Trucks zde představila výstavní návěs s ukázkou modelu motoru Euro 6 a automatizované převodovky I-Shift.

V rámci doprovodného programu pak na hosty čekalo vystoupení akrobatického dua Deamen, mistryně České republiky v poledance Růženy Kunstýřové a o hudební produkci se postarala plzeňská skupina Burma Jones a samozřejmě bohatý catering, který nabídnul to nejlepší z plzeňského regionu.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!