Zdařilá květnová oslava k 80. výročí Kögel (+video)

28 května 2014, 11:41

K zahájení oslav 80. výročí značky Kögel se konal v burtenbašském sídle výrobce Den otevřených dveří. Pozvání na květnovou slavnost přijalo kolem 5.000 návštěvníků. Mezi nimi bylo vedle všech zainteresovaných a místních obyvatel, mnoho zákazníků, vysoce postavení politici, prominentní sportovci a zástupci mezinárodních odborných časopisů.

Za překrásného počasí nabídl Kögel svým hostům různorodý bohatý program, o dobrou náladu se staral Hudební spolek Burtenbach, Kemnat a Oberwaldbach.  K prohlídce byly přistaveny různé návěsy Kögel a přívěsy sesterského podniku Humbaur. Také setkání s trojnásobným mistrem Evropy závodů nákladních aut panem Jochenem Hahnem a trojnásobným olympijským vítězem v biatlonu panem Michaelem Greisem bylo pro mnohé návštěvníky zlatým hřebem dne.

Zkrátka nepřišly ani slavnostní proslovy. Majitel firmy pan Ulrich Humbaur ocenil velkolepý podnikatelský výkon pana Franze Xavera Kögla a poděkoval všem spolupracovníkům za jejich vytrvalé pracovní nasazení, zákazníkům za jejich důvěru a všem dodavatelům a tisku za dobrou spolupráci.

„Jsem pyšný na všechny své spolupracovnice a spolupracovníky,“ řekl pan Ulrich Humbaur. „ Jsem a zůstanu i nadále jediným vlastnikem Kögla, protože mi to dělá zatraceně moc radosti!  S chválou se připojil i evropský poslanec p. Markus Ferber a zemský rada pan Hubert Hafner, ocenili Kögel jako význámného zaměstnavatele, ale i jako vysoce inovativního výrobce. Zmíněn byl zejména prodloužený Euro Trailer jako „super-koncept“.

Oslava jubilea pokračuje po celý rok různorodými akcemi pro zákazníky, spolupracovníky, dodavatele a všechny zainteresované.

Tisková zpráva Kögel Trailer GmbH & Co. KG

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!