Společnost Iveco předává další vozidla společnosti Šmídl s.r.o.

14 září 2015, 12:09

Společnost Iveco Czech Republic, a.s. prostřednictvím dealera Stratos Auto s.r.o. předalo na konci srpna celkem vozidel Daily, EuroCargo a Stralis společnosti Šmídl s.r.o.

Flotilu 20 vozidel tvoří 15 ks modelu Stralis Hi Way, 4 ks EuroCargo a 1 ks Daily. Dodané tahače Stralis jsou ve specifikaci AS440S48 TP se standardní výškou točnice, motorem o výkonu 480 hp, retardérem, systémem čištění výfukových spalin HI-SCR only (bez přítomnosti systému EGR). Pro komfort řidičů je kabina vybavena lamelovým lůžkem a  nezávislou klimatizací. Vozidla Eurocargo jsou ve specifikaci ML75E19 v provedení pro dálkovou přepravu s motorem 190 hp, systémem čištění výfukových spalin HI-SCR only a jsou vybavena plachtovou nástavbou v provedení Super light od f. Družstvo GALAXIT. Vozidlo Daily je ve specifikaci 35S17, s celkovou hmotností  3,5 t,  motorem o výkonu 170 hp s jednomontáží a je vybaveno plachtovou nástavbou od f. Družstvo GALAXIT.

„Vážíme si vzájemné spolupráce se společností Šmídl s.r.o., která je pro nás klíčovým  obchodním partnerem a věříme, že tato vozidla přispějí k dalším obchodním úspěchům  našeho partnera“, říká Market Business Director Iveco Czech Republic Aleš Konrád.

Stratos Auto  s.r.o.
Společnost Stratos Auto s.r.o. působí na českém trhu od roku 1994. Od začátku se věnuje autorizovanému prodeji a servisu užitkových a nákladních vozů IVECO. Začínala jako menší rodinná firma se dvěma servisními halami a zázemím pro prodej nových vozů Iveco. Postupně expandovala a dnes ve všech svých třech divizích (Iveco, BMW a Fiat Professional) zaměstnává přes 100 zaměstnanců. Pro zvýšení rozsahu a komplexnosti nabídky společnost má vlastní klempírnu, lakovnu a myčku nákladních i osobních vozidel a je zde zaveden systém řízení kvality ISO 9001:2009.

Šmídl s.r.o.
Společnost Šmídl s.r.o. je předním českým poskytovatelem přepravních a logistických služeb. Na trhu působí již od roku 1990 a v letošním roce oslavila 25. narozeniny. Pobočky firmy se nachází v pěti městech České republiky a celkem disponují vozovým parkem s téměř 300 nákladními vozidly v průměrném stáří 2 roky. Šmídl s.r.o. zaměstnává přes 430 pracovníků a ročně realizuje více než 15.000 přeprav. Firma je rozdělena na dvě divize – Transport a Industrial Logistics. Společnost je certifikovanou společností ISO 9001:2008 a ISO 14001:2004.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!