Zetor posiluje svou pozici v Moldavsku

30 října 2019, 10:37

Traktory Zetor mají díky importérovi JM INVEST GROUP SRL významné zastoupení na moldavském trhu. Pravidelně se účastní jednoho z největších moldavských veletrhů MOLDAGROTECH a nechyběly na něm ani v letošním podzimním termínu od 16. do 19. října.

Zetor v Moldavsku

Veletrh MOLDAGROTECH se koná vždy na jaře a na podzim. Na podzimní akci se letos prezentovaly modely ZETOR FORTERRA 135 a PROXIMA POWER 120. V jarním termínu od 13. do 16. března exceloval model ZETOR HORTUS a v kategorii traktorů získal druhé místo.

„Traktory Zetor mají na moldavském trhu velký potenciál. Zákazníky si získávají díky své jednoduchosti, spolehlivosti a malým provozním nákladům. Nahrává jim také trhem požadovaná jednoduchost výbav. Ta je dominantou Zetoru a díky ní dokážeme dobře držet krok i s dalšími renomovanými značkami ve své výkonnostní třídě,“ uvádí Jan Kuchta, manažer pro rozvoj nových trhů společnosti Zetor Tractors a.s..

Zemědělské výstavy se pravidelně účastní 138 vystavovatelů z 33 zemí světa. Na ploše 4 803 metrů čtverečních prezentují své produkty a služby, součástí programu jsou ale i soutěže a semináře. Akci si pravidelně nenechává ujít kolem 20 tisíc návštěvníků, pro které je navíc vstup zcela zdarma.

„Prezentace traktorů právě na tomto veletrhu je velmi důležitá. Účastní se ho všichni přední světoví výrobci z celého světa včetně zástupců z Argentiny, Brazílie, Turecka a Řecka. Značka Zetor tady byla historicky známá jen díky motorům, které v 70. a 80. letech poháněly čerpadla na vodu Sigma. Nyní se proto snažíme ukázat značku i v jejím hlavním oboru, jako významného výrobce traktorů zajišťujícího i servis a dodávku dílů,“ dodává Jan Kuchta.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!