ZETOR GALLERY se opět zapojí do Brněnské muzejní noci

16 května 2018, 14:13

ZETOR GALLERY, výstavní prostor v Brně Líšní se už popáté zapojí do programu Brněnské muzejní noci. Návštěvníci se v sobotu 19. 5. mohou těšit na netradiční zážitek v podobě prohlídky zemědělské techniky od 18:00 až do půlnoci.

ZETOR GALLERY se už popáté zapojí do programu Brněnské muzejní noci

V ZETOR GALLERY jsou k vidění zemědělské stroje slavné české značky ZETOR. Ve čtyřech sálech se návštěvníci mohou seznámit s více než sedmdesátiletou historií brněnského výrobce traktorů. Prohlédnout si, vyfotografovat, ale i nasednout do traktorů nebo nahlédnout pod kapotu můžete nejen u historických modelů, ale i u těch moderních. Expozice je doplněna o řadu interaktivních prvků, jako je simulátor čelního nakladače, nebo audiovizuální zpracování klíčových historických momentů

Pro návštěvníky ZETOR GALLERY během Brněnské muzejní noci je připraven doprovodný program. Děti si budou moci vybarvit omalovánku, zazávodit na slalomové dráze, vyzkoušet si traktory ZETOR na počítačovém simulátoru, nebo si mohou společně s rodiči ověřit znalosti o traktorech ZETOR v připraveném vědomostním kvízu. Je jistě se na co těšit, a srdečně proto zveme širokou veřejnost k návštěvě naší galerie,“ říká Lukáš Krejčíř, ředitel Finančního úseku ZETOR TRACTORS a.s.

V rámci programu si přijdou na své nejmenší děti i dospělí. Organizátory Brněnské muzejní noci je zajištěna speciální linka MHD, která každých 30 minut bude návštěvníky svážet z centra města anebo odvážet za dalšími možnostmi bohatého programu.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!