Buggyra čeká na první testování a na jméno druhého jezdce

11 dubna 2018, 15:17

Příští úterý se pro tým, Buggyra International Racing  System, ponese ve znamení úvodního testování letošní sezóny, které proběhne tradičně na okruhu v Mostě.

Buggyra chystá první testování, jméno druhého jezdce stále tajemstvím!Vzhledem k tomu, že se na rozdíl od předchozích sezón letos nezačíná na Red Bull Ringu, ale v Misanu, budou moc závodní inženýři pracovat rovnou na „ostrém,“ nastavení. „Most má svým profilem k Misanu blízko, čehož budeme chtít v maximální možné míře využít. Nechci pochopitelně zabíhat do detailu, ale hodně nás bude zajímat podvozek,“ prozradil Robin Dolejš.

Zároveň odmítá názor, že se po šestnácti letech jedná o rutinu. „Pamatuji si, že jsme jednou testovali v mínus dvaceti stupních v Německu. Nečekáme, že by nás mostecká data něčím výrazně překvapila, na druhou stranu musíme být připraveni na všechno. Do Misana je ale dost času na případné korekce.“
Zahájení sezóny netrpělivě očekává i dvojnásobný otec Adam Lacko, který vstupuje do té letošní premiérově z pozice obhájce titulu. „Už mi bylo doma řečeno, dvě děti, dva tituly. Díky narození dcerky čas mezi sezónami, který se jinak strašně vleče, uběhl nějak rychleji.

Souhlasím s Robinem v tom, že i když výsledky testování určitě neukážou nic převratného, určitě najdeme něco, co nás zase někam posune. Truck racing je dnes o setinách,“ tvrdí úřadující evropský šampión. Jak pak Adam prozradil, byť je o jeho novém parťákovi pro tuto sezónu rozhodnuto, jméno neprozradí. „Snad jenom tolik, že je to dobrý kluk. Ostatně, nikdo jiný by ani neměl šanci.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!