Očekávaný speciál Playboy Dakar brzy v prodeji

21 února 2018, 13:41

Po roce se stoupenci spojení nejslavnějšího pánského magazínu planety a nejdrsnější motoristické dálkové soutěže znovu dočkali. Na stáncích se ve čtvrtek 22.2.2018 objeví Playboy speciál se vším, co jubilejní 40.ročník slavné Rally Dakar nabídl. A že toho letos nebylo málo!

Očekávaný 3.díl speciálu Playboy Dakar v prodeji od čtvrtka

Na 116 stránkách najdete kompletní zpravodajský servis ze všech čtrnácti etap s akčními fotografiemi nejen českých závodníků. Součástí speciálu je také rozhovor s pětinásobným vítězem rally Dakar Josefem Macháčkem nebo několikanásobným etapovým vítězem Martinem Kolomým.

Letošní vydání je okořeněno o pohled Josefa Vrtala, který se na nejznámější dálkový závod světa vydal se svým štábem Autosalonu z TV Prima. Chybět nemůže ani galerie vítězů, hodnocení českých účastníků soutěže včetně dvou žen na startovní listině Olgy Roučkové a Gabriely Novotné, rozhovor s manažerem týmu Bart Racing Michalem Burkoněm a fotoreportáž Mariana Chytky.

Obří trucky, rychlá auta, motorky, čtyřkolky, bolest, utrpení a radost. A taky spousta adrenalinu. To je to, oč v Playboy Dakar 2018 běží.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!