Představenstvo ZETOR TRACTORS a.s. posílili dva noví členové

6 září 2017, 8:33

Představenstvo společnosti ZETOR TRACTORS a.s. se rozrostlo o dva nové členy. Do struktury nejvyššího orgánu byli jmenováni David Kollhammer, ředitel Úseku strategie a Milan Kuneš, ředitel Úseku kontroly kvality. V představenstvu tak v současnosti působí celkem sedm osobností.

Management společnosti
Management společnosti

Jmenováním nových členů do představenstva společnosti pokračují ambice společnosti ZETOR TRACTORS a.s. posilovat pozice značky ZETOR v tuzemsku a zejména v zahraniční a úspěšně tak čelit globální situaci.

„V Evropě klesají od roku 2013 celkové prodeje zemědělských stojů, týká se to všech značek a výrobců. V ZETORU činíme řadu kroků k posílení pozic. Expandujeme na trhy, kde dosud značka nefiguruje, postupně rozšiřujeme a modernizujeme produktové portfolio a pracujeme na představení nového atraktivního designu našich strojů a jeho následné zavedení do sériové výroby. Soustředili jsme se také na posílení nejvyššího vedení společnosti,“ říká Martin Blaškovič, předseda představenstva ZETOR TRACTORS a.s.

David Kollhammer má rozsáhlé zkušenosti v oblasti výzkumu a vývoje. V ZETORU TRACTORS a.s. působí více než 10 let a postupně prošel různými pozicemi, zastával pozici technického ředitele a od podzimu 2016 je ředitelem Úseku strategie. Zodpovídá tak za rozpracování a naplňování strategie společnosti.

Milan Kuneš je ředitelem Úseku kontroly kvality a má mnohaleté zkušenosti s kvalitou z oblasti automotive, v oboru začínal na nižší úrovni a postupně se vypracoval až do evropských řídících struktur v kvalitě. Do ZETORU TRACTORS a.s. přišel na konci roku 2016 ze společnosti Magna Europe, kde zastával pozici evropského ředitele pro kvalitu.

Personální posilování o odborníky se netýká jen jmenování nových členů do představenstva. Na podzim loňského roku nastoupili do ZETOR TRACTORS a.s. obchodní a marketingový ředitel Robert Todt a technický ředitel Petr Váradi. Robert Todt má 20leté zkušenosti ze Škoda Auto a.s., kde působil na pozicích výkonného managementu např. v Rusku, nebo v Číně. Petr Váradi se věnoval vývoji a konstrukci a do ZETOR TRACTORS a.s. přišel ze společnosti Way Industries a.s., která vyvíjí smykem řízené nakladače.

„Současný tým ředitelů v ZETOR TRACTORS a.s. a členů představenstva se skládá z profesionálů a odborníků v daných oborech. Jsem přesvědčen, že společně posuneme značku ZETOR k novému dynamickému rozvoji,“ dodává Martin Blaškovič.

Související články

Tractor Show projíždí Keňou
Tractor Show projíždí Keňou

Začátkem léta uzavřela společnost ZETOR TRACTORS a.s. spolupráci s keňským partnerem. Po necelém měsíci od navázání spolupráce vyrazily červené traktory na svou první Tractor show v Keni. Během následujících týdnů se stroje ZETOR představí při předváděcích akcích místním farmářům, pěstitelům, chovatelům, ale také úředníkům nebo pracovníkům bankovních společností.

Zetor na výstavách Agrokomplex a Země Živitelka
Zetor na výstavách Agrokomplex a Země Živitelka

Srpen již tradičně patří výstavám Země Živitelka pořádané v Českých Budějovicích a Agrokomplexu konaném v Nitře na Slovensku. ZETOR je 44 let součástí těchto zemědělských veletrhů a nejinak tomu bude i v letošním roce.

ZETOR získal ocenění Marketér roku
ZETOR získal ocenění Marketér roku

Česká marketingová společnost (ČMS) letos již podvanácté udělila prestižní cenu Marketér roku. Tu získávají firmy a osobnosti, které významným způsobem zasáhly do vývoje marketingové teorie i praxe. Vítězem letošního ročníku soutěže se stala ZETOR TRACTORS a.s. a její marketingová strategie k představení designového konceptu ZETOR by Pininfarina na mezinárodních trzích. Ocenění patří celému týmu, který […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!