Nová běhounová směs od Continentalu prodlužuje životnost pneumatik i v těch nejnáročnějších podmínkách

13 června 2018, 15:15

Hlavním tahákem nové běhounové směsi Port Plus od společnostni Continental je odolnost proti oděru a životnosti. Premiéra této novinky proběhne na letošním TOC Europe v Rotterdamu od 12. – 14. 6. 2018.

Continental představuje novou směs Port Plus pro pneumatiky, které se používají na překladištích a v přístavechTechnologická společnost Continental zde představí novou směs pro svou řadu výrobků konstrukce V.ply. Kromě produktů bude prezentován i systém monitorování tlaku pneumatik ContiPressureCheck společně s nadstavbou – ContiConnect.

Prázdné kontejnerové manipulátory a stohovače pro nakládku a vykládání kontejnerů při své práci často zvedají náklad na jednom místě. Pneumatika se při této činnosti velmi rychle zahřívá a zvyšuje se tím opotřebení pneumatiky.

Nová směs Continental Port Plus redukuje zahřívání pneumatiky, snižuje opotřebení a hlavně – podstatně prodlužuje životnost pláště.

Vloni během testů těchto pneumatik s novou směsí jsme u některých našich zákazníků zaznamenali dokonce dvojnásobnou životnost pneumatik,“ říká Julian Alexander, produktový manažer pro segment Material Handling CST ve společnosti Continental

Nízký tlak vzduchu v pneumatikách je stále častou příčinou defektů. Pro zajištění
správného tlaku a teploty pneumatik vyvinul Continental systémy monitorování tlaku pneumatik ContiPressureCheck (který je řešením ideálním pro jednotlivé vozidla) a ContiConnect (který je naopak ideálním řešením pro manažery firemních flotil).

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!