Nokian Tyres prochází redesignem značky

7 března 2018, 9:46

Nokian Tyres vytvořil nový design své značky, který reaguje na měnící se potřeby spotřebitelů a zaměřuje se na strategické oblasti růstu společnosti. Hlavním cílem činnosti Nokian Tyres je příslib bezstarostnosti ve všech situacích.

Redesign značky Nokian Tyres podporuje strategii růstu společnostiZnačka společnosti byla vždy spojována s vysokou kvalitou a bezpečností. Tyto hodnoty bude obnovená značka stále respektovat. Nokian Tyres je ve svém odvětví jednou z nejudržitelnějších společností, proto bude nová značka ukazovat skandinávské hodnoty a zodpovědný přístup k životu ještě silněji než dříve.

Nová značka podporuje globální růst

Upravená značka učiní z Nokian Tyres atraktivnější volbu zejména na jejích rostoucích trzích v Severní Americe a ve střední Evropě, kde společnost usiluje o růst rovněž mimo tradiční trh zimních pneumatik.

Moderní image značky, která ctí rozsáhlou historii Nokian Tyres

Nová image značky byla inspirována zjednodušenou estetikou skandinávského designu. Jeho klidné barvy zdůrazňují měkké, přírodní tóny a barevná paleta bude i nadále zahrnovat známou březovou zelenou. Zjednodušený kulatý tvar vychází z rozměrů skutečné pneumatiky a používá se jako opakující grafický prvek.

„Abychom oslavili 120. výročí naší společnosti a její dlouhou historii, inspiroval se náš grafický design původním písmem, které bylo užíváno již v 19. století,“ vysvětluje Antti-Jussi Tähtinen, viceprezident pro marketing a komunikaci.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!