Ředitelem logistiky DB Schenker se stal Jan Stibůrek

22 září 2017, 12:06

Novým ředitelem provozu logistiky mezinárodní přepravní společnosti DB Schenker se stal od 4. září 2017 Jan Stibůrek. Přichází ze společnosti Direct Parcel Distribution CZ, kde působil od roku 2008 jako provozní ředitel.

V České republice má DB Schenker prostřednictvím Schenker spol. s r. o. silné zastoupení – 1.800 kvalifikovaných spolupracovníků na 22 pracovištích po celé České republice
Nový ředitel provozu logistiky Jan Stibůrek

Jan Stibůrek bude mít v DB Schenker na starosti strategický rozvoj sítě logistických skladů a řízení významných logistických projektů. „Přicházím do dynamicky rostoucí společnosti a v příštích měsících se chci zaměřit zejména na další rozšíření služeb s přidanou hodnotou na našich jedenácti regionálních skladových centrech. V blízké budoucnosti pak očekávám rozvoj nových zákaznických projektů v dalších regionech. Hlavními oblastmi pro skladovou logistiku pro nás zůstávají automobilový a elektronický průmysl,“ uvedl Stibůrek.

Bc. Jan Stibůrek má více než dvacetiletou zkušenost z oboru mezinárodní logistiky. Na Vysoké škole finanční a správní se zaměřil na podnikové finance a management. Následně deset let působil v DATART International a.s. jako manažer logistiky, ekologie a služeb s plnou zodpovědností za Českou a Slovenskou republiku. Poté deset let zastával funkci provozního ředitele ve společnosti Direct Parcel Distribution CZ, kde byl zodpovědný za řízení provozu v České republice a koordinaci provozních oddělení v rámci regionu CEE (Slovensko, Maďarsko, Chorvatsko a Slovinsko). Hovoří plynule anglicky.

Související články

DB Schenker propojuje 38 evropských zemí
DB Schenker propojuje 38 evropských zemí

Mezinárodní poskytovatel logistických služeb DB Schenker rozšířil svou evropskou síť kamionové přepravy. Díky tomu jsou nyní všechna centra evropského průmyslu a obchodu propojena každodenním spojením. Svým zákazníkům tak umožní ještě rychlejší přepravu zboží, a tím lepší možnosti pro rozvoj obchodu.

DB Schenker narostla poptávka o 15 % po nákladní letecké přepravě
DB Schenker narostla poptávka o 15 % po nákladní letecké přepravě

DB Schenker zaznamenává dlouhodobý nárůst poptávky po letecké přepravě zásilek. Ve srovnání s loňským rokem o ni za první pololetí vzrostl zájem o 15 %. Zákazníci u leteckých přeprav oceňují především rychlost a možnost sledování zásilek. 

DB Schenker přiveze na Hungaroring tým Mercedes-AMG Petronas Motosport
DB Schenker přiveze na Hungaroring tým Mercedes-AMG Petronas Motosport

Přepravní experti DB Schenker budou 28. až 30. července spolu s ostatními diváky na Velké ceně Maďarska na Hungaroringu držet palce „svému týmu“. DB Schenker je oficiálním logistickým partnerem stáje Mercedes-AMG Petronas Motorsport. 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!