Přepínače pro Mercedesy v nabídce febi bilstein

30 srpna 2017, 17:02

Firma febi bilstein nabízí pro užitkové vozy Mercedes Benz sdružený přepínač světel, blinkrů a stěračů hned ve dvou barvách.

Sdružené přepínače jsou umístěny na obou stranách mezi volantem a přístrojovou deskou a jsou součástí centrálního rozhraní mezi řidičem a vozidlem. Slouží mimo jiné k aktivaci směrových signálů, zapínání světel, tempomatu, zpomalovače, stěračů a ostřikovačů.

Febi bilstein nabízí pro aftermarket široký sortiment přepínačů. V závislosti na barvě palubní desky nabízí febi bilstein pro užitkové vozy Mercedes Benz pod objednacími čísly 19698 a 21833 přepínač světel v šedé nebo černé barvě.

  • Číslo febi 19698 (barva šedá) – použití: Mercedes-Benz Actros I + II + III, Atego Axor I + II, Axor Iran, Econic, Unimog, Zetros Evobus O350 / Tourismo, O345 / Conecto. Originální č. 007 545 82 24
  • Číslo febi 21833 (barva černá) – použití: Mercedes-Benz Integro, Intouro, Conecto, Tourismo, Travego, Tourino Touro, Vario-Bus, Setra Serie 4. Originální č. 008 545 01 24

Související články

Ferdinand Bilstein převezme firmu KM
Ferdinand Bilstein převezme firmu KM

Ferdinand Bilstein GmbH + Co. KG přebírá 100% firmy KM AUTO TECHNIK Kary + Mangler GmbH. Jihoněmecká firma se specializuje na výrobu spojek.

Tlumič vibrací klikové hřídele od Febi
Tlumič vibrací klikové hřídele od Febi

Vibrace klikové hřídele spalovacího motoru mají velmi negativní vliv. Pokud nejsou dostatečně utlumené, vede to k zrychlenému opotřebení klikového hřídele, a v důsledku toho ke zkrácení životnosti motoru.

Kotouče bez integrovaného kroužku ABS jsou lepší
Kotouče bez integrovaného kroužku ABS jsou lepší

Proč jsou brzdové kotouče bez integrovaného kroužku ABS lepším řešením? To nám objasní specialisté značky Febi.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!