EUROPART posiluje tým prodeje

14 července 2017, 12:48

EUROPART roste napříč Evropou. Balázs Tóth se stal ve společnosti EUROPART vedoucím prodeje pro region východní Evropy bez pobaltských států, Srbska, Bosny a Polska.

Balázs Tóth je odborníkem v oblasti prodeje
Balázs Tóth se stal vedoucím prodeje ve východní Evropě

Pan Tóth bude pracovat na dalším rozvoji trhu, a proto bude působit ve funkci profesionálního lídra oblastních manažerů v Maďarsku, Česku, Bulharsku, Rumunsku a na Slovensku, jakož i manažera pro oblast lidských zdrojů v tomto regionu. Hlavní úlohou pána Tótha bude zajistit úspěšný rozvoj segmentu EUROPART Premium Parts. Tyto činnosti bude koordinovat z Budapešti, v těsném kontaktu s centrálou v Hagenu v Německu.

Balázs Tóth je odborníkem v oblasti prodeje. Zkušenosti získal zejména v oblasti průmyslového osvětlení. Více než 17 let zaujímal různé obchodnické pozice pro region východní Evropy ve společnostech jako Sylvania, Linde Group a General Electric.

„Jsem rád, že se nám v osobě Balázse Tótha podařilo získat takového kompetentního a angažovaného odborníka pro oblast obchodu“, vysvětluje Pierre Fleck, generální ředitel společnosti EUROPART. „Jeho know-how nám umožní upevnit naši pozici na trhu ve východní Evropě – s cílem dostat společnost EUROPART mezi TOP 3 společnosti tohoto segmentu průmyslu v této oblasti.“

Společnost EUROPART bude pokračovat v rozšiřování úspěšné personální strategie na mezinárodní úrovni.

Související články

EUROPART = nejlepší obchodník s díly pro nákladní vozy a autobusy 2017
EUROPART = nejlepší obchodník s díly pro nákladní vozy a autobusy 2017

Celkově již popáté a počtvrté v řadě je společnost EUROPART zvolena za „nejlepší značku“ v kategorii obchodníků s náhradními díly pro nákladní automobily a autobusy. Čtenáři odborných časopisů lastauto omnibus, trans aktuell a Fernfahrer zvolili tohoto předního evropského obchodníka s díly pro užitková vozidla a dílenské potřeby na první místo.

Nový vlastník společnosti EUROPART
Nový vlastník společnosti EUROPART

Společnosti Triton a Paragon podepsaly smlouvu o prodeji společnosti EUROPART Holding GmbH fondu Alpha Private Equity Funds. Smluvní strany se dohodly, že nezveřejní kupní cenu. Transakce podléhá schválení regulačními orgány příslušných jurisdikcí.

Za 10 let bude na trhu k dodání již jen 24% chladiva R134a
Za 10 let bude na trhu k dodání již jen 24% chladiva R134a

Dne 1. ledna 2015 vstoupilo v platnost nové nařízení o F-plynech, jehož cílem je snížit používání fluorovaných skleníkových plynů v EU. Toto nařízení se rovněž vztahuje na chladivo R134a používané v klimatizačních zařízeních vozidel. V tomto nařízení byly definovány konkrétní hodnoty omezování používání chladiva. V průběhu příštích 10 let bude na trhu dostupných již jen 24 % „starého“ chladiva.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!