EUROPART = nejlepší obchodník s díly pro nákladní vozy a autobusy 2017

11 července 2017, 16:00

Celkově již popáté a počtvrté v řadě je společnost EUROPART zvolena za „nejlepší značku“ v kategorii obchodníků s náhradními díly pro nákladní automobily a autobusy. Čtenáři odborných časopisů lastauto omnibus, trans aktuell a Fernfahrer zvolili tohoto předního evropského obchodníka s díly pro užitková vozidla a dílenské potřeby na první místo.

BEST BRAND 2017
BEST BRAND 2017

Při příležitosti udělení ceny dne 21. června 2017 v rezidenčním zámku v Ludwigsburgu prohlásil obchodní ředitel společnosti EUROPART pro Německo, Rakousko a Švýcarsko, Olaf Giesen: „Před pěti lety jsme byli tímto prestižním oceněním odměněni poprvé; tehdy jsme nepočítali s tím, že se toto nejvyšší umístění v následujících letech zopakuje. Profesionály z oblasti užitkových vozidel jsme nenadchli jen krátkodobě, nýbrž trvale po dlouhé období – na to jsme obzvlášť hrdí. Zvlášť srdečný dík přirozeně patří našemu týmu, který je našim zákazníkům vždy k dispozici se svou vysokou odborností a položil tak základ pro toto ocenění.“

EUROPART dosáhl významného úspěchu také ve volbě „Nejlepší značka roku 2017“ v kategorii dílenská koncepce. Jako nejlepší, na výrobci nezávislá dílenská koncepce, obsadil TrailerSTATION třetí místo za dílenskými značkami obou německých výrobců nákladních vozidel.

EUROPART se jasně zaměřila na segmenty nákladních vozidel, přívěsů a autobusů a umístil se na tomto trhu jako evropská jednička. Do budoucna bude EUROPART svou síť ještě dále rozšiřovat, ať již  spoluprací s profesionálními partnery nebo akvizicemi po celé Evropě. V uplynulých měsících již vzniklo mnoho nových pracovišť společnosti EUROPART v Německu, Polsku, Česku, Litvě a Lotyšsku.

V jižní Evropě přejde EUROPART již v následujících týdnech do další fáze: společně s joint venture partnerem bude ve Španělsku, k již existující distribuční síti, navíc otevřena první vlastní pobočka společnosti EUROPART a v krátké době provede EUROPART další krok v Itálii.

Související články

Nový vlastník společnosti EUROPART
Nový vlastník společnosti EUROPART

Společnosti Triton a Paragon podepsaly smlouvu o prodeji společnosti EUROPART Holding GmbH fondu Alpha Private Equity Funds. Smluvní strany se dohodly, že nezveřejní kupní cenu. Transakce podléhá schválení regulačními orgány příslušných jurisdikcí.

Za 10 let bude na trhu k dodání již jen 24% chladiva R134a
Za 10 let bude na trhu k dodání již jen 24% chladiva R134a

Dne 1. ledna 2015 vstoupilo v platnost nové nařízení o F-plynech, jehož cílem je snížit používání fluorovaných skleníkových plynů v EU. Toto nařízení se rovněž vztahuje na chladivo R134a používané v klimatizačních zařízeních vozidel. V tomto nařízení byly definovány konkrétní hodnoty omezování používání chladiva. V průběhu příštích 10 let bude na trhu dostupných již jen 24 % „starého“ chladiva.

Specializované výrobky společnosti EUROPART: Výfuková technika
Specializované výrobky společnosti EUROPART: Výfuková technika

Kvůli emisním normám a politickým opatřením, jakými jsou zákazy vjezdu, ekologické zóny či mýto na dálkových silnicích, je téma výfukové techniky mimořádně aktuální. Specializovaná produktová brožura „Výfuková technika“ od společnosti EUROPART přináší servisním dílnám potřebné informace a nabízí jim mnoho praktických rad a tipů k údržbě a aktuální souhrn informací.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!