DB Schenker nabídne pracovní poměr pro více než stovku zaměstnanců v Mladé Boleslavi

29 března 2017, 8:36

Až 130 pracovních míst na trvalý pracovní poměr nabízí mezinárodní logistická společnost DB Schenker ve svém skladu v D+D Parku v Mladé Boleslavi – Kosmonosích. Na své budoucí pracoviště se zájemci mohou přijít podívat v rámci Dní otevřených dveří 29. 3., 6. 4., nebo 19. 4. 2016.

DB Schenker je jednou z předních světových přepravních a logistických společností. Zabývá se spedičními službami v rámci kamionové, námořní, letecké a železniční přepravy, a také skladovou logistikou. Do své pobočky v Mladé Boleslavi právě hledá více než stovku nových zaměstnanců na různé pozice. „Nabízíme pracovní místa pro 80 operátorů výroby, 30 skladníků, 12 vedoucích a 8 administrativních pracovníků,“ uvádí Jitka Moravcová, personální ředitelka DB Schenker.

DB Schenker tu v rámci nového projektu pomáhá zefektivnit dodávky dílů pro mladoboleslavskou automobilku. Ve spolupráci se svým dlouholetým partnerem Magna Exteriors Bohemia realizoval přesun kompletace nárazníků Fabia do své haly v blízkosti montážní linky Škoda Auto. Část logistické haly DC1 se proto uzpůsobila výrobě nárazníků.

Práce ve třísměnném provozu, ve kterém lehká montáž dílů pro automobilový průmysl probíhá, je vhodná pro muže i ženy, uplatnění zde najdou také absolventi. „Zaměstnanci v mladoboleslavské pobočce DB Schenker získají práci na hlavní pracovní poměr a jistotu stálého výdělku. Někteří mohou nastoupit již od dubna,“ dodává Jitka Moravcová.

Pro všechny uchazeče, kteří mají o práci zájem a chtějí se na své budoucí pracoviště podívat, uspořádá společnost Dny otevřených dveří. V úterý 29. března, ve středu 6. dubna nebo v úterý 19. dubna od 10 do 16 hodin jsou vedoucí zaměstnanci DB Schenker připraveni zodpovědět veškeré dotazy k právě nabízeným pracovním pozicím. Zájemci, kterým se ani jeden z nabízených termínů nehodí, si mohou domluvit individuální pohovory s personálním oddělením.

Další pracovní místa nabízí DB Schenker ve Strančicích na Praze – východ, Rudné u Prahy, Novém Jičíně, Pardubicích, Mnichově Hradišti, i na dalších pobočkách po celé České republice. Počet jeho stálých zaměstnanců letos překročí tisíc.

DB Schenker je spolehlivým a vyhledávaným zaměstnavatelem. Jeho personální ředitelka Jitka Moravcová na toto téma říká: „Firemní zaměstnaneckou politiku stavíme na efektivním zapracování a trvalé motivaci našich zaměstnanců, které se snažíme dlouhodobě udržet. Proto kromě dnes již obvyklých benefitů, mezi které patří pět týdnů dovolené nebo příspěvek na penzijní připojištění nabízíme také další benefity, jako jsou dva placené dny při onemocnění, tzv. sick days za rok, den pro charitu nebo výhodné rodinné mobilní tarify.

Související články

China train – alternativní řešení lodní dopravy
China train – alternativní řešení lodní dopravy

Zákazníkům, kteří se v poslední době potýkají s nedostatkem lodního prostoru pro exportní přepravy do Číny, nabízí DB Schenker alternativní přepravní řešení – železniční přepravu celokontejnerových i kusových zásilek.

Stanovisko DB Schenker k evidenci tržeb při výběru dobírek u zákazníka
Stanovisko DB Schenker k evidenci tržeb při výběru dobírek u zákazníka

Dovolte nám, abychom Vás seznámili se stanoviskem společnosti SCHENKER spol. s r.o. týkající se elektronické evidence tržeb (EET) při doručování zboží na dobírku, kdy dle našeho názoru povinnost na evidenci tržeb nevzniká.

DB Schenker a MAN se dohodli na projektu seskupování vozidel – platooningu
DB Schenker a MAN se dohodli na projektu seskupování vozidel – platooningu

Poskytovatel logistických služeb a výrobce nákladních vozidel zahájili spolupráci pro využívání vysoce moderních kamiónů na německé dálnici A9. Strany podepsaly memorandum o spolupráci.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!