ISUZU Novo – ideální školní autobus

23 února 2017, 9:03

TURANCAR, výhradní prodejce autobusů ISUZU v Čechách a na Slovensku, má nyní v nabídce model školního autobusu ISUZU Novo. Jedná se o osvědčený, malý, moderní a bezpečný autobus ISUZU Novo s kapacitou až 29 cestujících.

Za největší přednost u modelů Novo považujeme spolehlivost, ekonomický provoz a také velmi příznivou cenu. Autobusy ISUZU na česko – slovenském trhu mají nejlépe nastavený poměr výkonu, kvality a ceny. Díky těmto referencím jsou ve své kategorii dlouhodobě nejprodávanější.

Rychlé a levné řešení dopravy pro obce a školy Školní Novo doporučujeme všude tam, kde je obtížná dopravní obslužnost v odlehlých oblastech a je nezbytně nutné bezpečně dopravovat děti do školy. Autobus díky své nadstandardní výbavě již v základním provedení má další, velmi flexibilní možnosti využití i mimo hlavní činnost školní dopravy. Je vhodný na víkendové turistické zájezdy, dopravu sportovních oddílů a zájmových organizací.

Školní Novo je vhodnou inspirací pro obecní úřady, malé dopravce, ale i pro soukromá školní zařízení, jak si zabezpečit vlastní, efektivní atraktivní dopravu s nízkými náklady podobně tak, jak to vidíme v okolních státech, například v Rakousku nebo Německu.

Bezpečná autobusová konstrukce

Důležité je, že ISUZU Novo není nástavbou na podvozku dodávkového auta, ale jedná se o plnohodnotný malý velmi komfortní autobus. Již v základním provedení autobus disponuje výkonnou klimatizací, sklopnými sedadly, pneumaticky ovládanými dveřmi a zavazadlovými prostory. Autobus je na všech sedadlech vybavený bezpečnostními pásy a je dodáván v typické bezpečnostní školní žluté barvě s výrazným reflexním označením „ŠKOLNÍ AUTOBUS“.

Pro autobus existuje množství doplňků, které je možné zadat do výroby při objednání. Jedná se například o tažné zařízení, přídavné topení, úchyty pro přepravní box na lyže, DVD přehrávač s LCD  monitorem, palubní kuchyňku s kávovarem, ledničku a další.

Související články

Značka ISUZU v Čechách výrazně posiluje!
Značka ISUZU v Čechách výrazně posiluje!

Co je nového a jak se prodávají v Čechách auta značky ISUZU, na to odpovídá František Voříšek ze společnosti ProScan a.s., který má na starosti prodej nákladních vozů ISUZU a nyní také nově segment užitkových vozidel Pick-up ISUZU D–MAX. ISUZU od letošního roku funguje v Česku v novém jednotném uskupení „FOR ISUZU CZECH GROUP“, které zahrnuje prodej nákladních […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!