Společnost Iveco podporuje Fondazione Telethon dražbou Nového Stralisu

13 prosince 2016, 20:31

Společnost Iveco podporuje Fondazione Telethon v rámci celé události v roce 2016. Aukce jedinečného Nového Stralisu XP, „náklaďáku s emocemi“ v exkluzivních Scuderia Ferrari barvách, byla zahájena 5. prosince na charitativní sponzorské platformě Charity Stars, on-line kanálu, kterým jde výtěžek na charitativní kampaně.

Výtěžek bude věnován nadaci Fondazione Telethon, která se od roku 1990 věnuje podpoře a rozvoji vědeckého výzkumu léčby související se vzácnými genetickými onemocněními. Celkové téma 2016 Telethonu je shrnuto v italštině jako #presente – což znamená česky „být tam“.

Pierre Lahutte, prezident značky Iveco, uvedl: „Jsme rádi, že opět spolupracujeme s nadací Fondazione Telethon, která je naší srdcovou záležitostí. Iveco společně s Novým Stralisem XP ve speciálních barvách Scuderia Ferrari představují ducha týmu, který ví, jak tam být pro ty, kteří se snaží každý den vytvořit lepší budoucnost. Obdivujeme jejich odvahu a chceme, aby se náš TCO2 Šampion stal ztělesněním sloganu „jsem tu pro Telethon“.“

new-stralis-emotional-truck-scuderia-ferrari-2

 „Náklaďák s emocemi“ ve Scuderia Ferrari barvách je jedním ze čtyř nákladních vozů s emocemi vyrobených Ivecem jako výraz úcty pro velká jména ve světě sportu a věnovaných dlouhodobé spolupráci mezi Ivecem a Scuderia Ferrari, která začala v roce 2000. Speciální červená barva představuje silné vztahy se světem motoristických závodů, vynikající příklad technické inovace v automobilovém průmyslu, motor, který pohání Iveco v navrhování a výrobě produktů a služeb.

Verze „náklaďáku s emocemi“ je současně oslavou pokroku Nového Stralisu XP TCO2 Šampiona, nejspolehlivějšího a nejefektivnějšího nákladního vozu na trhu, navrženého k maximalizaci spolehlivosti a snížení emisí CO2 i celkových nákladů na vlastnictví (TCO). Zcela přepracované hnací ústrojí, nová převodovka, nejlepší ve své třídě, nový motor, osvědčená HI-SCR technologie, prediktivní GPS funkce nové generace a veškeré další nové vlastnosti generují úsporu paliva až 11,2%, což potvrdily i výsledky nedávných testů TÜV. Mimořádné vlastnosti v oblasti celkových nákladů na vlastnictví a emisí CO2 činí z Nového Stralisu XP skutečného TCO2 Šampiona.

new-stralis-emotional-truck-scuderia-ferrari-1

Iveco dealeři, charakterističtí svým duchem týmové práce, rovněž přispívají shromažďováním darů pro Fondazione Telethon. V loňském roce se jim podařilo získat více než sto tisíc eur.

Spolupráce s Fondazione Telethon zahrnuje také Telethon Roadshow, kterou vede Iveco reklamní mobilní jednotka (IPMU) ve svých speciálních barvách inspirovaných kampaní pro vědecký výzkum v oblasti vzácných genetických chorob. Vozidlo bude transformováno do cukrárny Caffarel. Tato italská společnost je synonymem pro čokoládovou kulturu města Turína, v této cukrárně bude Mistr čokolády Sergio Signorini, vytvářet naživo lahodné gianduiotti pralinky, ikonu Caffarel čokolády, stvořenou v roce 1865. Představení hlavního Mistra čokolády bude sladkou pozvánkou na chvíli určenou pro solidaritu.

Roadshow bude křižovat italské ulice, zastaví v průmyslovém závodu CNH v Modeně (v neděli 11. prosince) a přeruší svou cestu v Piazza S. Stefano v Miláně (v pondělí 12. prosince a v úterý 13. prosince), před přesunem do továrny Caffarel v Lusernu, San Giovanni (ve středu 14. prosince) a do CNH Industrial Village v Turíně u příležitosti oslavy celé iniciativy (ve čtvrtek 15. prosince). Roadshow dojede do Říma v sobotu 17. prosince na konci maratónu televize Rai. Celou iniciativu budete moci sledovat na sociálních sítích pod hashtagem #convoyfortelethon.

Související články

Iveco Daily do kopce
Iveco Daily do kopce

Vysoká úroveň pohodlí ovládání vozidla, rychlé a hladké řazení, méně námahy za volantem. Nejen tyto přednosti automatické převodovky Hi-Matic si mohli vyzkoušet zákazníci značky Iveco během originální testovací akce.

Nový Stralis TCO2 Šampion v České a Slovenské republice
Nový Stralis TCO2 Šampion v České a Slovenské republice

Iveco představilo České a Slovenské republice Nový Stralis TCO2  Šampion – nákladní vozidlo se zcela novým pohonem a nejmodernějšími technologiemi a službami, které zvyšují efektivitu a spolehlivost a současně minimalizují emise.

IVECO Z TRUCK – koncept nákladního vozu s nulovým dopadem na životní prostředí
IVECO Z TRUCK – koncept nákladního vozu s nulovým dopadem na životní prostředí

Iveco uvádí svůj premiérový IVECO Z TRUCK, koncept nákladního vozu dálkové přepravy, který boří veškeré překážky na cestě za výsledným vozidlem s nulovým dopadem na životní prostředí pro naprosto udržitelný systém dopravy.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!