Federal-Mogul Motorparts oznamuje personální změny ve vedení

7 prosince 2016, 10:31

Federal-Mogul Motorparts, divize Federal-Mogul Holdings Corporation, oznamuje následující personální změny ve vedení týmu pro brzdové komponenty a korporátní rozvoj v regionu Evropa, Blízký východ a Afrika (EMEA).

• Andrew Sexton byl zvolen do funkce prezidenta pro aftermarket v regionu EMEA a regionálního prezidenta v regionu EMEA
• Neville Rudd byl zvolen do funkce senior viceprezidenta pro globální oblast brzd
• Detlev Baudach byl zvolen do funkce viceprezidenta pro globální prodej OE dílů a pro obchodní strategii aftermarketu v regionu EMEA
• Alok Agrawal byl zvolen do funkce viceprezidenta pro strategii a korporátní rozvoj

Andrew Sexton byl jmenován do funkce prezidenta pro aftermarket v regionu EMEA a regionálního prezidenta v regionu EMEA s okamžitou platností. Bude přímo podřízen Danielu Ninivaggiovi. Během své 16leté kariéry u společnosti Federal-Mogul Motorparts Sexton zastával stále odpovědnější pozice, včetně ředitele pro těsnění a ložiska divize Powertrain v regionu Asie a Pacifik, generálního manažera pro těsnění, viceprezidenta pro těsnění a motory a naposledy i světového senior viceprezidenta pro těsnění, motory a servisní produkty pro filtry a zapalování. V nejbližší budoucnosti si ponechá i zodpovědnost za globální oblast těsnění, motorů a servisní produkty a bude sídlit v Kontichu v Belgii.

Andrew zahájil kariéru ve Federal-Mogul v roce 2000 a významně přispěl k růstu a rozvoji našich divizí Powertrain a Motorparts,” řekl Daniel Ninivaggi. „Jeho rozsáhlé zkušenosti s celosvětovými aktivitami a prokazatelné úspěchy ve vedení obchodního úseku jej jedinečně předurčují k tomu, aby zaznamenal pokrok i v obchodních úspěších v oblasti našeho aftermarketu a současně sledoval naše dlouhodobé finanční cíle a perspektivu dlouhodobého růstu v regionu EMEA.”

Neville Rudd byl jmenován senior viceprezidentem pro globální oblast brzd s okamžitou platností. Bude přímo podřízen Danielu Ninivaggiovi. Do Federal-Mogul Motorparts nastoupil v roce 2012 z TRW a zastával stále odpovědnější pozice jako ředitel provozu, viceprezident globálních operací a nejnověji světový viceprezident a výkonný ředitel pro oblast brzd.

Neville přináší do našich globálních operací v oboru brzd vynikající manažerské a vůdčí schopnosti s důrazem na bezpečnost, kvalitu a inovace,“ řekl Ninivaggi.  “Těšíme se, že bude nadále motorem provozních zlepšení a excelence v našem světovém obchodu s brzdovými komponenty.

Detlev Baudach byl jmenován do funkce viceprezidenta pro globální prodej OE dílů a pro obchodní strategii aftermarketu v regionu EMEA s okamžitou platností. Bude přímo podřízen Danielu Ninivaggiovi. Baudach si ponechá své současné pravomoci za světový prodej originálních dílů pro prvovýrobu, programové řízení a marketing.  Baudach nastoupil k Federal-Mogul Motorparts v roce 2009 již se zkušenostmi s prodejem, konstrukcí a provozem, které získal v několika   význačných  evropských společnostech v oboru automotive.

V souvislosti s ohlášenými změnami na vedoucích pozicích v regionu se Detlev připojí k výkonnému týmu EMEA aftermarket určujícímu obchodní strategii v tomto segmentu a regionu a zaměří se na key account management a rozvoj v rámci celého regionu,” řekl Ninivaggi.

Alok Agrawal byl jmenován do nově vytvořené pozice viceprezidenta pro strategii a korporátní rozvoj a bude se přímo zodpovídat Danielu Ninivaggiovi. Než nastoupil k Federal-Mogul Motorparts, zastával Agrawal různé, stále odpovědnější pozice u Ford Motor Company, AT Kearney a velkých subdodavatelů pro automobilový průmysl.

Alok přináší obrovské odborné znalosti, které získal v různých pozicích korporátního rozvoje a strategie jak v oblasti poradenství, tak i u mezinárodních korporací, včetně významného období za hranicemi v regionu Asie Pacifik. Přináší do naší společnosti další nové kompetence a já se těším na jeho okamžitý přínos,” dodal Daniel Ninivaggi.

Související články

Společnost Federal-Mogul uvádí na trh střední řadu brzdových destiček Wagner QSTM
Společnost Federal-Mogul uvádí na trh střední řadu brzdových destiček Wagner QSTM

Federal-Mogul Motorparts, divize společnosti Federal-Mogul Holdings Corporation, uvedla na trh řadu brzdových destiček pro konkrétní použití Wagner QS pro užitková vozidla. Nová řada je určena pro provozovatele dílen a vozových parků, kteří chtějí ušetřit na nákladech za náhradní díly, ale přitom nechtějí slevit z bezpečnostních požadavků. 

Federal-Mogul Motorparts na veletrhu Automechanika představí svůj unikátní program zákaznické podpory
Federal-Mogul Motorparts na veletrhu Automechanika představí svůj unikátní program zákaznické podpory

Federal-Mogul Motorparts, divize Federal-Mogul Holdings Corporation (NASDAQ: FDML), představí na letošním ročníku veletrhu Automechanika od 13. do 17. září ve Frankfurtu nad Mohanem novinky ve svém unikátním programu zákaznické podpory a poslední pokroky při vývoji výrobků jednotlivých koncernových značek. Hlavní stánek (hala 3.0, stánek D51) bude podle jednotlivých skupin výrobků rozčleněn na několik ostrůvků, které […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!