Společnost Federal-Mogul uvádí na trh střední řadu brzdových destiček Wagner QSTM

30 listopadu 2016, 16:24

Federal-Mogul Motorparts, divize společnosti Federal-Mogul Holdings Corporation, uvedla na trh řadu brzdových destiček pro konkrétní použití Wagner QS pro užitková vozidla. Nová řada je určena pro provozovatele dílen a vozových parků, kteří chtějí ušetřit na nákladech za náhradní díly, ale přitom nechtějí slevit z bezpečnostních požadavků. 

Brzdové destičky Wagner QSTM, které jsou konstruovány, testovány a certifikovány tak, aby splňovaly i ty nejnáročnější požadavky. Jsou distribuovány v rámci globální distribuční sítě Federal-Mogul Motorparts a představují vysoce nákladově efektivní řešení pro všechny provozovatele dílen a vozových parků.

Wagner CV Pads

Konkurenceschopné tržní umístění této spolehlivé a cenově dostupné řady představuje novou možnost na trhu brzdových destiček pro užitková vozidla,“ říká Laura Fasoli, Braking Product Manager, EMEA, Federal-Mogul Motorparts. „Nabídkou produktů s vysokou hodnotou, které stále splňují vysoké kvalitativní standardy, umožňujeme provozovatelům prodloužit ekonomickou životnost jejich vozidel.

wagner-packs2016_1-xl-shade_lr

Nová řada brzdových destiček pokrývá 90 procent světového vozového parku, tedy více než 3.500 typů nákladních vozidel a přívěsů, a to s pouhými 24 druhy dílů. Ke každé sadě brzdových destiček je přibaleno příslušenství důležité z hlediska zajištění bezpečnosti. Nabídku doplňuje samostatně dodávaná kompletní řada indikátorů opotřebení. Kompletní řada bude dostupná v září 2016. Za účelem jednoznačného odlišení produktů Wagner QSTM byl na základě požadavků trhu zaveden nový originální styl balení s plochými krabicemi.

Související články

Federal-Mogul Motorparts na veletrhu Automechanika představí svůj unikátní program zákaznické podpory
Federal-Mogul Motorparts na veletrhu Automechanika představí svůj unikátní program zákaznické podpory

Federal-Mogul Motorparts, divize Federal-Mogul Holdings Corporation (NASDAQ: FDML), představí na letošním ročníku veletrhu Automechanika od 13. do 17. září ve Frankfurtu nad Mohanem novinky ve svém unikátním programu zákaznické podpory a poslední pokroky při vývoji výrobků jednotlivých koncernových značek. Hlavní stánek (hala 3.0, stánek D51) bude podle jednotlivých skupin výrobků rozčleněn na několik ostrůvků, které […]

Vyšší životnost brzdového obložení usnadňuje dopravcům život a servisům pomáhá, aby si je udržely jako zákazníky
Vyšší životnost brzdového obložení usnadňuje dopravcům život a servisům pomáhá, aby si je udržely jako zákazníky

Z neplánovaného prostoje vozidla nebo i kratších intervalů na pravidelnou údržbu nemůže mít žádný dopravce radost: během doby, kterou musí prostát v servisu, na sebe totiž žádný vůz nevydělává. Dopravci považují preventivní údržbu za klíčový předpoklad spolehlivé provozuschopnosti svého vozového parku, a tedy i ziskového podnikání. I pro servisy je proto velmi důležité, aby používaly […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!