EUROPART rozšiřuje síť svých prodejních center

6 října 2016, 17:57

Začátkem října otevřela společnost EUROPART, přední evropský specialista pro užitková vozidla a dílenské potřeby, novou pobočku ve Zlíně, ležící asi 100km východně od Brna.

EUROPART  neustále rozšiřuje svou síť a má nyní v České republice celkem čtyři pobočky. „Naše pobočka ve Zlíně je první pobočkou na Moravě„, informuje Vladimír Boháč, ředitel společnosti EUROPART Česká republika. „Díky dobrému umístění u hlavní třídy, jsme velmi dobře dostupní a můžeme tak zajistit našim zákazníkům rychlý a komplexní servis na náhradní díly pro nákladní vozidla, přívěsy a autobusy i v tomto regionu České republiky.“

Zaměstnanci nové pobočky společnosti EUROPART ve Zlíně mají dlouholeté zkušenosti v oblasti náhradních dílů a dokáží proto zákazníkům podávat kompetentní, na míru šitá řešení. Nová pobočka ve Zlíně je otevřena od pondělí do pátku, od 7:00 do 17:00 a v sobotu  od 8:00 do 12:00 hodin.

Cílem společnosti EUROPART je, být na vedoucí pozici ve střední i východní Evropě, a bude zde svoji síť nepřetržitě rozšiřovat. V České republice je EUROPART dnes jediným dodavatelem náhradních dílů a příslušenství pro užitková vozidla, disponující celoevropskou sítí 300 stanovišť v 28 zemích.

Stejně jako na všech středoevropských a východoevropských trzích, je také v Česku poptávka po produktech vlastní značky EUROPART zvláště vysoká. Všechny výrobky pod vlastní značkou EUROPART jsou testovány nejen společností, ale také externími zkušebnami dle německých standardů kvality, splňující vysoké nároky tak, že EUROPART může svým zákazníkům garantovat tu nejlepší kvalitu. Až poté, co projdou výrobek a dodavatel všemi testy a certifikacemi, zařadí EUROPART odpovídající produkt do sortimentu své  vlastní značky.

Sortiment vlastní značky EUROPART dnes zahrnuje více než 6.500 dílů, ročně přibývá 500 nových. Kromě spotřebního a dílenského materiálu, jako jsou produkty chemického průmyslu, oleje a nástroje, zde naleznou zákazníci i díly z oblasti nápravy a brzd, podvozků a odpružení, příslušenství do motorů, osvětlení a elektroinstalace, výbavu a nepřeberné množství doplňků.

Související články

EUROPART počtvrté vyznamenán jako „Nejlepší značka“
EUROPART počtvrté vyznamenán jako „Nejlepší značka“

Čtenáři odborných časopisů lastauto omnibus, trans aktuell a Fernfahrer zvolili společnost EUROPART „Nejlepší značkou roku 2016“ v kategorii obchodníků s díly pro nákladní vozidla a autobusy.

René Reinert pojede se společností Europart
René Reinert pojede se společností Europart

V sezóně závodů tahačů 2016 bude společnost EUROPART podporovat tým Reinert Racing.

EUROPART provedl úspěšnou akvizici švédských distributorů náhradních dílů
EUROPART provedl úspěšnou akvizici švédských distributorů náhradních dílů

Společnost EUROPART Holding GmbH provedla akvizici švédských distributorů náhradních dílů LVD a Trailereffekter, kteří jsou bývalými členy švédské skupiny AxDrive.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!