Rozšíření produktové řady Nissens o chladiče EGR pro vozy Truck

2 října 2024, 13:51

Společnost Nissens Automotive rozšiřuje svou řadu dílů systému EGR o chladiče EGR pro nákladní automobily. Systém EGR je nezbytný pro aktivní snižování emisí motoru, čímž se minimalizuje znečištění životního prostředí.

Nissens chladiče EGR

Klíčová část systému

Teplota výfukových plynů procházejících systémem EGR je kritickým faktorem. Určuje celkový výkon systému a jeho schopnost snižovat tvorbu škodlivin ve výfukových plynech. Přímou úlohou chladičů EGR je snížit teplotu plynu před jeho opětovným zavedením do spalovací směsi. Kvůli nepříznivým provozním podmínkám, přirozenému opotřebení nebo účinkům běžných poruch v systému účinnosti motoru je chladič jednou z částí spojený se systémem EGR, který může trpět poruchami, což má za následek snížený výkon systému, a tedy i potřebu výměny chladiče.

Počáteční sortiment chladičů EGR pro nákladní vozidla Nissens se skládá z 15 SKU pro 37 čísel dílů originálního vybavení (OE), které pokrývají mnoho nejoblíbenějších aplikací nákladních vozidel v Evropě.

 Kompletní řešení pro trh s náhradními díly

Nové chladiče EGR pro nákladní vozidla od společnosti Nissens představují vynikající řešení pro potřeby trhu. Stejně jako ostatní náhradní díly dánského výrobce splňují i nové chladiče EGR uznávané standardy originální kvality Nissens. Tato měřítka zahrnují absolvování pokročilých ověření a sérií testů prováděných interně i externě. Zahrnují konstrukční a materiálová vylepšení, která přispívají k vysokému tepelnému výkonu a celkové odolnosti dílu, kdykoli je to potřeba.

Výsledkem je, že chladiče EGR pro nákladní vozidla Nissens jsou prémiovými produkty na aftermarketu, které dokonale kopírují výkon a montáž komponentů OE. Kromě toho poskytují prodloužený a bezproblémový provoz v náročných podmínkách systému, které jsou důsledkem častých výkyvů teploty a tlaku. Řada také zahrnuje součástky relevantní pro montáž, jako jsou uzavírací ventily pro konkrétní aplikace, které poskytují kompletní řešení opravy.

díly Nissens pro nákladní vozidla

Odborníci na účinnost motoru a nákladní automobily

Nissens je uznávaný výrobce na trhu s náhradními díly, který nabízí širokou škálu komponentů prémiové kvality napříč systémy tepelného výkonu a účinnosti motoru pro všechny segmenty vozidel včetně mnoha aplikací pro nákladní vozidla Euro 6. Celá řada dílů systému Engine Efficiency společnosti Nissens pokrývá více než 7.500 OE čísel v 6 produktových řadách včetně turbodmychadel a téměř 90 modelů pro nákladní vozidla. S chladiči EGR může společnost Nissens nabídnout svým distributorům dílů pro nákladní vozidla a síti autoservisů specializovaných na nákladní vozidla rozšířené řešení na jednom místě se všemi důležitými náhradními díly systému.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!