IVECO představilo na veletrhu IAA Transportation 2024 novou nabídku vozidel s nulovými emisemi

17 září 2024, 10:47

IVECO představuje řadu vozidel na HVO, bioplyn, bateriový elektrický a vodíkový pohon. Značka také otevírá nové možnosti dvěma zcela novými vozidly, která mají na IAA celosvětovou premiéru: těžkým nákladním vozem S-eWay Rigid s nulovými emisemi a eMoovy, elektrickým lehkým užitkovým vozem vyvinutým ve spolupráci se společností Hyundai, který debutuje v segmentu do 3,5 t.

IVECO na IAA představuje svou strategii, jejímž cílem je přinést bezemisní řešení ve všech segmentech a aplikacích a podpořit tak své zákazníky na jejich cestě k nulovým emisím. Její expozice na výstavě ukazuje pokrok společnosti na cestě k dekarbonizaci, kterého dosáhla díky své rozsáhlé nabídce různých typů pohonů, rostoucímu ekosystému partnerů, integrovanému portfoliu služeb a investicím do inovací.

IVECO představuje řadu vozidel na HVO, bioplyn, bateriový elektrický a vodíkový pohon. Značka také otevírá nové možnosti dvěma zcela novými vozidly, která mají na IAA celosvětovou premiéru: těžkým nákladním vozem S-eWay Rigid s nulovými emisemi a eMoovy, elektrickým lehkým užitkovým vozem vyvinutým ve spolupráci se společností Hyundai, který debutuje v segmentu do 3,5 t.

Nový IVECO S-eWay Rigid: bezemisní řešení pro městskou a regionální dopravu

IVECO S-e Way Rigid poskytuje bezkonkurenční flexibilitu a všestrannost díky širokému výběru typů kabin, zavěšení a rozvorů a s dostupností 4, 5 nebo 7 baterií v různých uspořádáních, což umožňuje různé konfigurace vozu. S dojezdem až 400 km a možností rychlého nabíjení až 350 kW představuje dokonalé řešení pro městské a regionální mise. Kabina zajišťuje jízdu bez hluku a vibrací a poskytuje tak řidiči pohodlí a vynikající zážitek z jízdy.

Nové eMoovy: první BEV podvozek s kabinou v segmentu 2,5 t – 3,5 t

IVECO přináší své osvědčené zkušenosti do nového segmentu s modelem eMoovy, který byl od základu navržen ve spolupráci se společností Hyundai Motor Company, aby poskytl profesionálům v oblasti dopravy řešení pro městské mise s nulovými emisemi. První elektrický podvozek s kabinou v segmentu 2,5 t – 3,5 t v Evropě vyniká pozoruhodnou pevností, robustností a všestranností, jakož i snadno přestavitelnou konstrukcí pro plnění různých úkolů. Kabina, vyrobená společností Hyundai, stanovuje nová měřítka v oblasti pohodlí za volantem a nabízí komfort jako v osobním automobilu, který se hladce snoubí s funkčností. Model eMoovy „jezdí jako osobní automobil, funguje jako nákladní automobil“ a nabízí profesionální řešení s nulovými emisemi na míru pro každou misi.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!